Belföld

Ne hagyja veszni pénzét! (X)

Új arculatot kapott születésnapjára Magyarország vezető kintlévőség-kezelő cége, az Intrum Justitia.

15 éve nyitotta meg magyarországi képviseletét Európa vezető kintlévőség-kezelési szolgáltatásokat nyújtó cége. A születésnap, és a megújult arculat kapcsán beszélgettünk Felfalusi Péterrel, az Intrum Justitia Kft. ügyvezető igazgatójával.

Először is gratulálok a szülinaposnak. Milyen változásokon ment keresztül a cég az elmúlt 15 év alatt?
Az Intrum Justitia nevét sokáig csak a követelés-behajtással azonosították Magyarországon, de az évek során a kintlévőség-kezelési megoldások teljes körét építettük fel, a megelőzéstől kezdve a hitelképességi információn át, a fizetési emlékeztetők küldésén keresztül a leírt követelések megvásárlásáig.
Büszkék vagyunk arra, hogy a mögöttünk lévő másfél évtized alatt a legnagyobb hazai kintlévőség-kezelési szolgáltatásokkal foglalkozó vállalattá váltunk, és mára az Intrum Justitia neve a megbízóink szemében egyet jelent a bizalommal, a professzionális munkával és a sikeres együttműködéssel.

Ne hagyja veszni pénzét! (X) 1



Mi indokolta az új arculat bevezetését?

Elérkezett az ideje, hogy mindaz a változás, ami cégünk életében az utóbbi időben bekövetkezett, megjelenésünkben is testet öltsön. Az eddigi kék színvilágunk zöldre, a logóban szereplő földgömb szimbólum pedig ember formára változott.
Új arculatunk minden szempontból tükrözi azokat a gondolatokat, amelyek sikerre segítették vállalatunkat. Szeretnénk, ha legfőbb értékeink – az udvarias, emberközeli, segítőkész és mindig megújuló partner – a külsőségekben is megmutatkoznának.

Miért sikeresebb az Intrum Justitia a versenytársainál?
Alapelvünk, hogy az adóst kellő tisztelettel kezeljük, miközben egy pillanatra sem feledkezünk meg arról, hogy megbízónk érdekeinek képviseletében járunk el.
A kontinens 24 országában vagyunk jelen saját irodával, de ügynökhálózatunk segítségével Európán kívül is több mint 150 országban tudunk segíteni abban megbízóinknak, hogy kintlévőségeik mielőbb kiegyenlítésre kerüljenek. A hazai piacon csak az Intrum Justitia rendelkezik ilyen kiterjedt és stabil nemzetközi háttérrel.

Ne hagyja veszni pénzét! (X) 1


Egy utolsó kérdés: mivel ünnepelik meg az évfordulót?

A megbízóink számára még több segítséget, és főleg pénzt jelentő új szolgáltatások bevezetésével!

További részletek a www.intrum.hu weboldalon olvashatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik