Belföld

Az első magyar világfalu: a Budapest Gate (X)

A Budapest Gate nem csak a főváros, hanem Talentis-régió kapuja is. Magyarország mintaszerű fejlesztése egyike azon vállalkozásoknak, melyek segítenek a főváros tehermentesítésében.

Az első magyar világfalu: a Budapest Gate (X) 1



„Főfalu” a főváros mellett

Az Etyeki-dombság és a Zsámbéki-medence között található Talentis-régió készülő egyetemi negyedétől, elővárosi irodaházaitól és ipari parkjaitól kényelmes távolságra, Bicske határában épül majd az 1400 ingatlannal bíró Budapest Gate luxus golf falu. A nagyívű fejlesztéseknek köszönhetően a régióban néhány éven belül természetessé válik, hogy a kertvárosi magánélet, és a munkahelyek, kulturális- és tudományos központok egymástól elérhető távolságban helyezkednek el.
A resort falu nem lakópark, hanem egy új, minőségi élettér, ahol nyolc különböző kialakítású villa, négy-, hat-, illetve húszlakásos társasházak, valamint iker- és csillagház áll majd festői környezetben. Miközben az új lakóövezet a mindennapi életet nyaralássá változtatja, a főváros is könnyen elérhető akár autóval, akár vasúttal. A Budapest Gate az első világfalu Magyarországon, mely egyesíti a globális kapcsolatok, a nemzetközi trendek előnyeit a kertvárosi lét intimitásával. Ezzel nem csak lakóinak életét varázsolja szebbé, de Budapest vízfejűségén is enyhít majd.

A nemzeti lovascentrumtól a golfpályáig: Közép-Kelet Európa legnagyobb rekreációs övezete

Az első magyar világfalu: a Budapest Gate (X) 2

A régió hamarosan Közép-Kelet Európa legnagyobb rekreációs övezetévé válik, melyben a nemzeti-olimpiai lovascentrumtól az élményparkon át az első, világversenyeket is befogadó golfpályáig minden megtalálható lesz. Ezek a létesítmények azonban nem csak a profi sportolókat segítik majd, de lehetőséget kínálnak a helyi lakosoknak, hogy napi rutinjukká tegyék az aktív pihenést. Ezt nem csak a lovaglás, a golf, vagy egyéb sportok szerelmesei értékelik, hiszen a mentális- és fizikai kikapcsolódásra mindenkinek szüksége van.
Különösen igaz ez azokra, akik magas stresszel járó, felelősségteljes munkakörben, vezető pozíciókban dolgoznak.


Az első magyar világfalu: a Budapest Gate (X) 2

A többszörös ír golfbajnok, Christy O’Connor Jnr. tervezte a Budapest Gate golfpályáját, mely hamarosan világverseny helyszíne lesz. Emellett a luxus faluban más, egészségmegőrző lehetőséggel is élhetünk majd: a tervek között szerepel egy spa- és wellness-központ, arborétum, és szabadidős tó, amely alkalmas lesz vízi síelésre, úszásra, búvárkodásra, jet-skizésre, és vitorlázásra is. Míg korábban ezek a kikapcsolódási módok egy-egy hosszú hétvége csúcspontjai voltak, a Budapest Gate lakóinak mindennapos élménnyé válhatnak.
Az ilyesfajta létesítmények idegenforgalmi vonzereje is óriási, és a sikerre garancia a nemzetközi, nagy tapasztalattal rendelkező szállodaüzemeltető cég jelenléte.

A tudománytól a gasztronómiáig: hungarikumpark, fesztiválpark, egyetemváros

A kultúra és a gasztronómia élvezete nélkül nem teljes az élet, ezért a Budapest Gate tálcán kínálja a válogatott kulturális- és gasztronómiai élményeket is.
A jövőben számos könyvtár, nívós étterem, és fesztiválpark nyílik, valamint egyedülálló módon egy hungarikumpark, ahol a tervek szerint az egyes tájegységek hagyományait próbálhatják ki a gourmand látogatók.

Az első magyar világfalu: a Budapest Gate (X) 1


Az iskolapadtól a Nobel-díjig: a tudás kincstára

A 21. század egyik legnagyobb kihívása a szellem fejlesztése. A Talentis-régió a tudás kincstára: erőssége a tudástőke felhalmozása, amely kedvező hatását a gazdasági versenyképesség növekedésében is érezteti. Legutóbb az Európai Innovációs és Technológiai Intézet megalakulásának híre vonzott innovatív üzleti szereplőket a térségbe.
A nemzetközi sportrendezvényekhez, üzleti találkozókhoz, valamint az oktatási és tudományos eseményekhez szükséges reprezentatív tereket a Budapest Gate-en épülő konferenciaközpont, és az ötcsillagos Corinthia luxushotel biztosítja a jövőben.

További információk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik