Belföld

Ismét balesetet okozót vertek

Meghalt a kórházba szállítást követően a péntek este Mezőfalván történt baleset életveszélyes sérültje, egy 14 éves kislány; a karambol helyszínén történt csoportos garázdaság és rongálás miatt egy 15 éves fiút őrizetbe vettek.

A balesetben egy személyautó és egy motorkerékpár karambolozott. A kocsi balra kanyarodás közben üközött össze a motorral, amelynek sem 14 éves, a sérüléseibe a kórházban belehalt utasa, sem 21 éves, könnyű sérüléseket szenvedett vezetője nem viselt bukósisakot, sőt a vezetőnek jogosítványa sem volt. A balesetben könnyen sérült a személyautó utasa is.

A karambol láttán a környező házakból kicsődülők bántalmazni kezdték a gépkocsi vezetőjét és vele utazó 20 éves lányát, valamint a házukból ugyancsak kirohanó, segítségükre siető feleséget és fiút is, betörték a kocsi szélvédőjét, letörték a tükröket, s összetörték a hátsó lámpát.

A helyszínelésre érkező rendőr, látva, hogy 10-15 ember ütlegeli a kocsi sofőrjét és családtagjait, egy másik csoport pedig a közelben figyeli fenyegetően az eseményeket, a család védelme, a további ütlegelés, valamint egy esetleges lincshangulat megakadályozása végett, kétszer a levegőbe lőtt, mire a támadók elmenekültek.

A lövéseket a parancsnoki vizsgálat jogszerűnek és szakszerűnek találta – jelentette ki a rendőrségi szóvivő.
Megemlítette azt is, hogy a csoportos garázdaság következményeként ketten, a kocsit vezető apa és a segítségére siető 15 éves fia, könnyű sérüléseket szenvedtek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik