Belföld

Mindenkinek vannak pénzügyei (X)

Az Erste Bank új kommunikációja - Bár nem vagyunk egyformák, pénzügyei mindenkinek vannak.

Mindenkinek vannak pénzügyei (X) 1

Az Erste Bank szeretné ügyfelei igényeit minél inkább kielégíteni, ezért hosszú kutatási folyamat előzte meg a bank újrapozícionálását és kommunikációját. Az derült ki, hogy a legfontosabb az emberek számára, hogy a bank odafigyeljen egyéni pénzügyi igényeikre.
A kreatív koncepció kidolgozásánál követelmény volt, hogy az Erste Bank könnyen azonosítható és markánsabb legyen, mint eddig – ehhez a szlogenünket „Értjük egymást”-ról „Nálunk Ön az első”-re változtattuk. A fejlesztés során pedig a „mindenkinek vannak pénzügyei” irány nyert.

Ezért ez lett a bank új jelmondata: „Bár nem vagyunk egyformák, pénzügyei mindenkinek vannak. Az Erste Banknál nem csak a pénzügyekre, hanem ügyfeleink egyéni igényeire is odafigyelünk. Erste Bank – Nálunk Ön az első.”
Ezt bizonyítandó több területet is fejlesztenek párhuzamosan: megnyílt a 200-ik bankfiók és immár közel 400 bankautomatával szolgálják ki ügyfeleiket országszerte.
A bevezető kommunikációnkkal a magazinokban és közterületeken már találkozhatott.

Mindenkinek vannak pénzügyei (X) 2

Mátyás király, Colombus, Rómeó és Júlia, Lúdas Matyi és Mozart kaptak főszerepet új reklámfilmjeinkben és a sajtóhirdetéseken, óriásplakátokon.

Mindenkinek vannak pénzügyei (X) 2

Reméljük, hamarosan személyesen is találkozhatunk Önnel valamelyik bankfiókunkban!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik