Belföld

Csomagtartóból került elő az áldozat

Nevelt fia és annak ismerőse gyilkolta meg a gyanú szerint azt az idős férfit, akinek a holttestét saját kocsija csomagtartójában találták meg a rendőrök Szigetváron.

A feltételezett elkövetők szombaton, otthonában keresték fel a Siklós melletti kistelepülésen élő, 69 éves férfit, akit egy tompa tárggyal agyonvertek, holttestét autója csomagtartójába tették, majd a járművel távoztak a helyszínről – mondta el az eset részleteiről Zsobrák Péter. A gyilkosság Pécsdevecserben történt.

A sajtóreferens közölte: a rendőrség azután kezdett nyomozni az ügyben, hogy a sértett szomszédai látták a két idegent az idős férfi kocsijában, s e „furcsaságról” bejelentést tettek.

Zsobrák Péter hozzátette, hogy a körözött autót és utasait még szombaton Szigetváron, közúti ellenőrzés keretében állították meg, a járőrök a kocsi csomagtartójában megtalálták az áldozatot.

A gyanúsítottak őrizetben vannak, kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. Egyelőre nem tudni, mi motiválta őket tettük elkövetésében, ahogy pontosan azt sem, mi volt a szándékuk a holttesttel – jegyezte meg a rendőr százados.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik