Belföld

A casco biztosítási piacon is sikerre számít a Genertel (X)

A biztosításait telefonon és interneten értékesítő Genertel olcsó casco díjakat és minőségi szolgáltatást egyszerre ígér ügyfeleinek. Utánajártunk, hogyan lehetséges ez.

A casco biztosítási piacon is sikerre számít a Genertel (X) 1

A Genertel, mint az első magyar direktbiztosító egy hazánkban eddig még nem alkalmazott üzleti modellt használ. Ennek lényege, hogy az értékesítés és ügyfélszolgálat direkt csatornákon, telefonon és interneten keresztül történik.
A még csak 8 hónapja működő Genertel jelenleg több mint 73.000 kötelező felelősségbiztosítási szerződést kezel.

Csikós Dánielt, a Genertel Biztosító Zrt. vezérigazgatóját a biztosító újonnan bevezetett casco biztosításáról kérdeztük:

Mitől tud a Genertel a piaci átlagdíjnál olcsóbb cascót kínálni?

CsD: A Genertel casco biztosítása a jelenlegi piaci átlagdíjnál jóval alacsonyabb díjat jelent a gépjárművüket legalább 1 éve használó, 29 év feletti gépjármű tulajdonosok számára. A kedvező árak kialakítását biztosítónk casco bónusz rendszere is segíti: a Genertel jelenleg minden új casco szerződést bónusz 3-as fokozatból indít, ez a bónusz akció eleve 14%-os díjkedvezményt jelent az ügyfeleknek. A bónusz 3 fokozatot automatikusan adjuk meg minden szerződésre, bónusz igazolást csak az ennél magasabb casco bónusszal rendelkezőktől kérünk.

A Genertel, mint direktbiztosító nem tart fent személyes értékesítő hálózatot, nincsenek drágán működtetett irodáink, kis létszámú, rugalmas szervezetként működünk. Az így keletkezett költségmegtakarításból ügyfeleinknek a megszokottnál alacsonyabb díjakat tudunk kínálni.

Milyen casco biztosítást kínál a Genertel?

CsD: A Genertel cascója egy teljes körű, törésre, lopásra, elemi kárra egyaránt kiterjedő casco biztosítás. A Genertel cascóhoz számos kényelmes kiegészítő szolgáltatás is társul és akár finanszírozott autókra is megköthető.

Casco biztosításunk néhány perc alatt megköthető honlapunkon vagy telefonon, a Genertel TeleCenter 06 40 30 40 50-es számán. A szerződés megkötését követően még szükséges az autó szemlézése, kollégáink a szerződéskötést követő 3 munkanapon belül az ügyfelünk által megadott helyen és időben végzik el a szemlét.

A casco biztosításoknál az ár mellett a legfontosabb szempont a szolgáltatás és kárrendezés minősége. A Genertel, mint a Generali csoport tagja ugyanazt a minőségi kiszolgálást nyújtja, mint a hazai casco piac második legnagyobb szereplője, a Genertel tulajdonosa, a Generali-Providencia Biztosító Zrt.

Érdemes lehet egy gyors díjszámítással meggyőződni biztosítónk ajánlatáról akkor is, ha még nincs autójára casco biztosítása és akkor is, ha régebben már kötött egy cascót, de sokallja annak díját.

További részletek: www.genertel.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik