Belföld

Mitől készül ki a magyar? (X)

Az építkezés, felújítás, az, ami az egyik legnagyobb terhet rakja honfitársaink vállára. Ráadásul az élet minden területére kihat. Nem csak a pénztárcánkat, vagyonunkat veszélyeztetheti, hanem családi békénket, nyugalmas szabadidőnket, baráti kapcsolatainkat és a karrierünket is.

Megoldás lehet, ha feladjunk munkánkat és ezzel foglalkozunk nap, mint nap. Esetleg felkérünk valakit a munkálatok szervezésére, felügyeletére, akiben megbízunk, aki kellő tapasztalattal rendelkezik, akinek nincs velünk ellentétes érdeke.

Mitől készül ki a magyar? (X) 1

Ráadásul nem kizárólag magánembereknek van szükséges segítségre, hanem közös képviselőknek, közös képviseleteknek, lakásszövetkezeteknek, vállalkozásoknak, vállalatoknak, beruházóknak és építési vállalkozóknak is!

Pedig nem kellene ennek az örömteli dolognak rémálommá válnia.

Mitől készül ki a magyar? (X) 1

Csak pár dolog kellene hozzá:
Megszerezhető és fizethető hitel,
hozzáértő emberek, független szakértők, akik segítenek tanácsokkal,
korrekt megbízható szolgáltatók,
kiváló minőségű, ellenőrzött termékek,
korrekt, segítőkész kereskedők,
reális, később nem módosítható árajánlatok,
összehasonlítható ajánlatok,
speciális, egyedi igényeket is kielégítő, rugalmas kereskedők, szolgáltatók.
Mindez jó áron vagy ingyen!

Mitől készül ki a magyar? (X) 1

A fentiekre eddig nem volt átfogó megoldás, Mostantól van!
Az OTTHON KEK kártya kedvezményekre és díjmentes szolgáltatásokra jogosító ingyenes építkezői és lakásfelújítói kártya.
Az OTTHON KEK kártyával mindenhez olcsóbban juthatunk hozzá, amire az építkezés legelső fázisától kezdve, az ingatlan felszerelésén át a berendezési tárgyakig csak szükségünk lehet. Például: építőanyagok, gépészeti termékek, csempék és szaniterek, parketták, konyhagépek, bútorok, világítótestek, függönyök, lakberendezési tárgyak, jacuzzi, térkövek, korlátok, kerti termékek stb., melyek kedvezményesen vásárolhatók, továbbá az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások és beépítések is olcsóbbak. Az OTTHON KEK kártya használata rendkívül egyszerű! Nincs más dolgunk, mint vásárláskor felmutatni, és máris 3-35%-os kedvezményben részesülünk, elfogadóhelytől függően.

Mitől készül ki a magyar? (X) 1

Az OTTHON KEK kártyával rendelkezők a többszörösen tesztelt, garantáltan minőségi termékeket kínáló és szolgáltatást nyújtó elfogadóhelyeken jelentős összegeket, időt és energiát spórolnak meg, megkülönböztetett figyelemben és kiszolgálásban is részesülnek. Emellett folyamatos és ingyenes tanácsadással, adatgyűjtéssel, -rendszerezéssel, szervezéssel és koordinálással segíti az OTTHON KEK kártya a kártyafelhasználók mindennapjait.

További információk, illetve kártyarendelés:
Iroda: 1138 Budapest, Viza utca 7.
Ügyfélfogadási idő: munkanapokon 8-13 óra között
Telefon: 06 1 788-0142 vagy 06 30 535-0598
Fax: 06 1 788-0142
E-mail: info@kekcard.hu
Weboldal: http://www.otthon.kekcard.hu/

Ajánlott videó

Olvasói sztorik