Belföld

Életre való otthonok (X)

Óbuda egyik legkedveltebb kirándulóhelyének, Csillaghegynek a tövében, a Dunától alig
két perces sétára épül a 247 lakásos Csillagkert Teraszház, amely várhatóan ez év végére
beköltözhető lesz.


Csillakert Teraszház
– A Duna és a Csillaghegy közelsége miatt kedvelt célpontja a lakásvásárlóknak

A belvárosi forgatagtól alig tizenöt percre, Budapest egyik legtisztább levegőjű környékén található a Pünkösdfürdő utcai Csillagkert Teraszház, ahol benzingőz és por helyett rendezett parkok és békésen sétálgató családok látványa fogadja a hazatérőket.

Életre való otthonok (X) 1


Az épülő társháztól délre, gyalog is csupán két perc a Duna-part, ahonnan a parti promenádon továbbsétálva a Római-part csónakházaihoz és hangulatos kertvendéglőihez ruccanhatunk ki egy könnyű vacsorára nyári estéken. Északi irányba indulva a Csillaghegy túraútvonalai kínálnak remek hétvégi kikapcsolódást.

A pihentető környezeten kívül a Csillagkert értékét és kedveltségét a környék kitűnő infrastrukturális és szociális ellátottsága növeli. A háztól két percre közlekedő HÉV-vel a legzsúfoltabb reggeli csúcsforgalomban is negyed óra alatt eljuthatunk a Margit hídhoz vagy a Batthyány térre, s ezért akkor sem kell hajnalban kelni, ha a belvárosban dolgozunk, vagy gyermekeink oda járnak iskolába. A legközelebbi óvoda és általános iskola épp a házzal szemben, az utca túloldalán található, így a gyerekeknek elegendő egyetlen, cseppet sem forgalmas úttesten „keresztül vágni” a napi tudomány és házi feladat megszerzéséhez. Ezen kívül a környéken van egy középiskola és egy főiskolai kampusz is.

Életre való otthonok (X) 2

Nemcsak az oktatási, de a mindennapos háztartási ügyek megoldása is szinte házhoz jön a Csillagkert lakóinak. A közvetlen környéken posta, orvosi rendelő, állatorvos, csemegeüzlet is található, és autóval pár perc alatt a nagy bevásárlóközpontokba (Cora, Metro, Baumax) is eljuthatunk. Az apróbb bevásárlásokat a ház alsó szintjén kialakításra kerülő üzletekben is elintézhetjük majd.

A Csillagkert Teraszháznak nem csupán a környezete, de az otthonai is kényelmesek és barátságosak. Kialakításukban fontos szerephez jutott a „Smart Design”, amely a lakások optimális térkihasználását segíti elő. Nagy gonddal tervezték meg a lakások tájolását is, ezért sem a napfényt, sem a gyönyörű panorámát nem kell nélkülözniük a lakóknak.

Nem véletlen tehát, hogy a Csillagkert otthonainak fele már gazdára talált. A hosszú és rövidtávon gondolkodó vásárlóknak egyaránt ideális lakásmegoldás és befektetési lehetőség
kínálkozik itt, hiszen az észak-budapesti infrastrukturális fejlesztések, mint a hamarosan átadásra kerülő M0-ás híd, vagy a híd túloldalán épülő hatalmas vízipark olyan jelentős és pozitív változást hoz majd a környék életében, amely már egy-két éven belül ugrásszerűen megemeli az itt található lakások értékét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik