Belföld

Nem tudni, ki a másik mórahalmi áldozat

A mórahalmi lövöldözésnek eddig csak az egyik áldozatát, az elhunyt nőt sikerült azonosítani. A helyszínen szintén életét vesztő férfi személyazonossága még tisztázatlan. A jelenlegi adatok alapján a rendőrség egyelőre nem tudja, hogy rablógyilkosság történt-e.

Az azonosítás érdekében a rendőrség a honlapján hozta nyilvánosságra a férfi arcképét. Igazságügyi orvos- és fegyverszakértők bevonásával emberölés megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a rendőrség ismeretlen tettes ellen.

Mórahalmon a település határában, a külterületi postaládák környékén szerda reggel a kiérkező járőrök egy súlyosan sérült nőt és egy férfit találtak. A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, az asszony kórházba szállítás közben vesztette életét.

Az elhunyt nőt sikerült azonosítani, ő postai alkalmazott volt. Az 56 éves női áldozat 20 éve dolgozott kézbesítőként, s férjétől vette át a területet, aki 30 évig dolgozott a postánál. A cég saját halottjának tekinti az asszonyt, így minden felmerülő költséget készek megtéríteni, s 150 ezer forint gyorssegélyt ajánlottak fel családjának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik