Belföld

Alapos döntések, alapos kereső (X)

Melyek a legjobban teljesítő külföldi befektetési alapok? Intelligens alapkereső a Hungária Értékpapírtól.


Aki a pénzét biztonságos formában szeretné befektetni, oly módon, hogy az lehetőség szerint likvid is maradjon, az előbb-utóbb megismerkedik a befektetési alapok kínálatával is. A hazai alapok mellett mára a külföldi alapok széles palettája is könnyen elérhető.


De vajon mennyire ismerjük ezeket az alapokat, tudjuk, hogy miből érdemes választani? Melyek azok, amik évek óta megbízható hozammal rendelkeznek? Az információ gyors megszerzése és pontossága kiemelten fontos, amikor a befektetésünkről döntünk!

Mi a döntésben segítünk azzal, hogy egy egyszerűen használható befektetési alap keresőben elérhetővé tettük több száz külföldi alap adatait. A befektetési alapok az utóbbi évtizedekben világszerte hatalmas fejlődésen mentek keresztül, minden fejlett országban népszerű és széles körben alkalmazott tőkepiaci termékekké váltak. Ennek egyik oka, hogy a nyíltvégű befektetési alapok más befektetési formákkal szemben egyedülálló likviditással rendelkeznek, és minden más kollektív megtakarítási formánál szélesebb körű információszolgáltatás történik a befektetők felé.

Mindezen előnyök mellett a befektetések különböző eszközök közötti megosztásával a kockázat hatékonyan csökkenthető. Ehhez természetesen szükséges a folyamatos és pontos információ, amit minden érdeklődő megkaphat a Hungária Értékpapír Zrt. Befektetési Alap keresőjében, a www.alapkereso.hu címen.

Alapos döntések, alapos kereső (X) 1

Érdemes tehát a befektetési döntések meghozása előtt itt szétnézni, hiszen ez a befektetési forma biztonságos, könnyen elérhető, folyamatosan frissülő információt kaphatunk róla napról napra és kiemelten költséghatékony.

A Hungária Értékpapír Zrt. az alapkereső folyamatos működtetése és fejlesztése mellett több éves gyakorlattal rendelkezik a befektetések bonyolításában is, így a kiválasztott alapokba lehetőség nyílik gyakorlatilag azonnal be is fektetni a pénzünket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik