Belföld

Magyar lányokat futtattak Firenze környékén

Egy magyar férfi által fenntartott és magyar lányokat alkalmazó prostituáltvállalkozást számoltak fel a Firenze vonzáskörzetéhez tartozó Scandicci városában az olasz hatóságok.

Az olasz hírügynökségi jelentés szerint a férfi egy lakást bérelt, amelyet 20 és 30 év közötti magyar lányok látogattak rendszeresen, és előzetes telefonos egyeztetés alapján fogadták a vendégeket. Egy-egy lány általában egy hétig maradt a lakásban, majd odébbállt. A furcsa “körfogásra” a szomszédok figyeltek fel, és tájékoztatták a csendőröket a szokatlan jövés-menésről.

Az olasz hatóságok intézkedtek a lányok és klienseik személyazonosságának megállapítása végett. A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi nemcsak a lakás bérleti díját fizette, hanem gondoskodott például arról is, hogy a vendégek óvszereket kapjanak.

Az előzetes letartóztatásba került férfi emellett internetes honlapokon és firenzei napilapokban megjelentetett apróhirdetések révén igyekezett bővíteni a vendégkört, amelynek tagjai 150-300 euró összeget fizettek ki a vállalkozás nyújtotta szolgáltatásokért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik