Belföld

R&R Software üzleti intelligencia és vállalati teljesítmény menedzsment megoldások (X)

A vállalati teljesítmény menedzsment (EPM – Enterprise Performance Management) informatikai megvalósítása lehetővé teszi a vállalat stratégiai menedzsment folyamatainak összekapcsolását a működési és pénzügyi döntésekkel, valamint az operatív irányítási rendszerekkel.

R&R Software üzleti intelligencia és vállalati teljesítmény menedzsment megoldások (X) 1

Az EPM megoldás kialakításának eredményeként a vezetőség tiszta áttekinthetőséget kap a vállalati folyamatokról, a szükséges beavatkozáshoz kapcsolódó döntéseket támogató információkról. Az operatív és pénzügyi nézőpontok integrálásával pontosabban előre jelezhetők a pénzügyi eredmények, döntés előtt elemezhetők, azt követően nyomon követhetők a folyamatokban végrehajtandó beavatkozások hatásai.

Az R&R Software Zrt. üzleti intelligencia (BI: Business Intelligence) megoldásai a teljeskörű vállalati EPM rendszer valamennyi komponensét felölelik, nemzetközi szinten piacvezető partnereinek BI és EPM technológiákat képviselő köztesszoftvereire és alkalmazásaira épül. Lefedhetők az adatkezeléshez, tervezéshez és elemzéshez kapcsolódó feladatok teljes spektruma: a heterogén forrásrendszerek adatainak kinyerése, átalakítása és betöltése; konszolidált adattárházak illetve üzleti területre fókuszált adatmodellek felépítése és üzemeltetése; jelentések fejlesztése; elemző és tervező alkalmazások kialakítása.

Integrált üzleti intelligencia
Korszerű ügyviteli rendszer mára már elképzelhetetlen integrált lekérdező, elemző szolgáltatás nélkül. Az R&R Software, mint üzleti alkalmazás szállító saját fejlesztésű rendszerei kiegészítéseként is elérhetők azok az iparág specifikus alap riportok, dashboard-ok és ad-hoc lekérdező felületek, amelyek biztosítják az üzleti adatok hatékony elemzését, legyen szó vállalatirányítási (VERK/400, FusionR® ERPS), ügyfélszolgálati és számlázási (FusionR® BSS, FusionR® Utility) vagy ügyfélkapcsolat-kezelési (FusionR® CRM) rendszerekről.

R&R Software üzleti intelligencia és vállalati teljesítmény menedzsment megoldások (X) 2

Tervező rendszerek
Napjainkban a vállalatok számára az egyik legalapvetőbb kihívás, hogy képesek legyenek precízen megjósolni a bevételeiket és a várható működési teljesítményüket. A költségtervezésben az egyik leggyakoribb megoldás a táblázatkezelő használata, mely nem csak a tervezési folyamat megbízhatatlanságát eredményezi, hanem lehetetlené teszi az olyan korszerű tervezési módszertanok bevezetését, mint a gördülő tervezés, vagy az ellenáramú tervezés. Az R&R Software által ajánlott Oracle’s Hyperion Planning segítségével racionalizálni lehet a meglévő, táblázatkezelőben implementált egyedi tervezési rendszereket, lehetővé téve a szervezet és a tervezési metódus jövőbeni, széleskörű továbbfejlesztését.

Üzleti intelligencia szolgáltatások
Az R&R Software BI megoldásait kapcsolódó üzleti intelligencia szakértői tevékenységei egészítik ki, mely szolgáltatások teljes körűen – a követelmények felmérésétől a kivitelezésig – biztosítják ezen rendszerek költség és határidő szempontokból optimalizált bevezetését és üzemeltetését.

R&R Software üzleti intelligencia és vállalati teljesítmény menedzsment megoldások (X) 3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik