Belföld

Itt a tavasz – ideje gumiabroncsot cserélnünk! (X)

A jármű és az út kapcsolatát, az erőátvitelt egyedül biztosító gumiabroncsok (az érintkezési felület nem nagyobb egy lábnyomnál!) állapota döntően befolyásolja a kormányzást, a fékezést és a gyorsítást, vagyis a balesetmegelőzés egyik legfontosabb eszközei. Ezért nem mindegy, milyen abroncsot használ autóján, mire bízza családja vagy mások biztonságát!

Vitathatatlan, hogy egyre több gépjármű közlekedik az utakon. Nagyobb az autók teljesítménye, és a lóerőket szívesen ki is használjuk. Ennek hatására azonban a balesetek száma is évről-évre rohamosan nő.

Ön végiggondolta már, mi az, ami mindezeket az erőhatásokat közvetíti az út felé? A gumiabroncs az, mely egy tenyérnyi felületen érintkezve igyekszik biztonságot nyújtani az autóban ülőknek. Ehhez persze megfelelő állapotú és jó minőségű abroncsokra van szükség. Sajnos a baleseti statisztikák is azt mutatják, nem fordítunk kellő figyelmet a gumiabroncsok állapotára, vagy annak megválasztásakor nem vesszük figyelembe vezetési szokásainkat.


Az elemzések szerint több pénzt költünk autóvásárlásra, s egyre gyakoribb, hogy nagyobb teljesítményű motorral szerelt modell talál gazdára. Csakhogy ezekhez már nagyobb terhelhetőségű, sebességindexű, jobb minőségű abroncsok szükségesek. A gyártók – folyamatos fejlesztéseikkel – igyekeznek az autósok biztonságát, komfortérzetét növelni. Ezért is terjedt el például az aszimmetrikus mintázat – mely a vizes útfelületen jobb tapadást, szárazon rövidebb fékutat biztosít -, de az egyre nagyobb számban elterjedő defektmenetes, vagy gázzal töltött abroncsok is ezt a célt szolgálják.

Ne az abroncsokon spóroljon, hiszen a legkisebb baleseti kár is több mint négy új abroncs ára! S akkor még a személyi sérülés lehetőségéről nem is beszéltünk…

A MARSO gumi és gyorsszerviz hálózata a legnagyobb árukészletet és legmagasabb szolgáltatási színvonalat igyekszik ügyfeleinek folyamatosan biztosítani.

Mit ajánl a tizenhét éves múltra visszatekintő gumiabroncs és gyorsszerviz hálózat?

o Az autójához és pénztárcájához leginkább megfelelő abroncsokat. Szezonban is akciós nyári gumikat, téli gumikat, valamint egyedi szervizcsomagokat, melyeket a MARSO 15 szervizében ugyanúgy bárki igénybe vehet.

o Nyári-téli abroncstárolási lehetőséget, szakszerű karbantartással, ápolással.

o Egyedülálló garanciákat:
• Abroncselégedettségi garanciát: az ügyfél 15 napon belül visszahozhatja a cégnél vásárolt abroncsokat, ha azokkal nincs megelégedve. A MARSO szakemberei egy alkalommal, új abroncsokat kínálnak a régiek helyet, s az ügyfélnek csak a különbözet árát kell kifizetnie.
• Szervizelégedettségi garanciát, ami – ugyancsak 15 napon belül – az új abroncs és a felni felszerelése után, az összeérésből adódó – ritkán ugyan, de előforduló – vibrációt hivatott kiküszöbölni. A MARSO szakemberei ez esetben díjtalanul újra kiegyensúlyozzák a kerekeket.
• Minimális költséggel megvásárolható MARSO garanciát, mely az általános garancián túli hibákra, sérülésekre is biztonságot nyújt.

o Gázzal való feltöltést, ami egyenletesebb nyomást, hosszabb élettartamot, kevesebb üzemanyag-fogyasztást eredményez, nyáron nem melegszik túl az abroncs, így a defekt veszély is jóval kisebb.

o Gyorsszerviz-szolgáltatást, mely kisebb, műszerekkel elvégezhető hibafeltárásokat és javításokat takar (olajcsere, lengéscsillapító-vizsgálat, fékhatás-mérés, futómű-, fényszóró-beállítás, fékbetétek, kipufogódobok, akkumulátorok cseréjét).

o 0% THM-ós hitel lehetőségét: a MARSO azt akarta elérni, hogy ne múlhasson azon családok biztonsága, hogy nincs egy összegben annyi készpénzük, melyből egy új garnitúra abroncs megvásárolható. (Nem minden telephelyen elérhető, pontosabb információért érdeklődjön info vonalunkon 40/20-40-80 számon hétköznapokon 8-18 óráig, szombaton 8-13 óráig)


Válasszon tehát nyári gumi kínálatunkból, vagy nézze meg kizárólagosan forgalmazott márkánk, a Nokian akciós ajánlatát!
Nem tudja milyen gumi való autójára? Járműkeresőnkben ennek is könnyen utána nézhet!

Ha most vásárol az ismert márkájú, vezető termékekből, nemcsak biztonságot, de sok értékes ajándékot is nyerhet!

Jó utat, biztonságos közlekedést kívánunk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik