Belföld

FusionR® SFA – kapcsolja be mobil munkatársait az on-line vállalati folyamatokba! (X)

Az R&R Software FusionR® SFA megoldása lehetővé teszi a képviselői/üzletkötői tevékenység minőségének és hatékonyságának növelésével a piaci részesedésének növelését, a kapcsolódó költségeinek kontrollját és csökkentését.

FusionR<sup>® </sup>SFA – kapcsolja be mobil munkatársait az on-line vállalati folyamatokba! (X) 1

Az R&R Software FusionR® SFA megoldása korszerű, mobil eszközökön (PDA) lehetőséget teremt a területen dolgozó kollégák irányítására és ellenőrzésére, a lassú- és pontatlan információáramlás, a sok adminisztráció által okozott problémák megoldására.

A mai üzleti környezetben a versenyképesség megtartásának illetve növelésének eszköze az információkhoz való gyors hozzáférés és azok továbbítása. A mobil munkakörben dolgozó alkalmazottak (területi képviselők, üzletkötők, szervizesek) által elvégzendő feladatok és a rögzített üzleti adatok kapcsolódása a vállalatirányítási rendszerekhez a legrövidebb idő alatt kritikus üzleti információkhoz juttatja a vállalat vezetését.

A FusionR® SFA alkalmazás teljes körűen támogatja a kereskedelmi munkatársak mobil eszközökön megvalósított mindennapi munkavégzését és operatív ügyfélkapcsolati feladatait, ugyanakkor lehetővé teszi tevékenységeik irányítását és megfelelő központi kontrollját, továbbá lehetővé teszi az általuk rögzített adatok analitikus elemzését.

A FusionR® SFA alkalmazás használatával megvalósítható a központi alkalmazás rendszerek és a mobil számítástechnikai eszközök közötti rugalmas, gyors és alacsony költségű, kétirányú adatcsere. A kommunikáció hatékonyságát a rugalmasan alkalmazható mobil Internet vagy GPRS kapcsolat, vékony kliens architektúra, optimalizált és tömörített adatátviteli megoldások segítik.

FusionR<sup>® </sup>SFA – kapcsolja be mobil munkatársait az on-line vállalati folyamatokba! (X) 2

Magyarországon egyedülálló megoldásként már elérhető a flottakövetéssel is kombinált kulcsrakész megoldás, mely bizonyítottan jelentős hatékonyság-növekedést és költségoptimalizálást tesz lehetővé.

A FusionR® SFA kimagasló rendelkezésre állású, szélesen skálázható, masszív ipari környezetekre tervezett megoldás, mely nagy felhasználószám és adatmennyiségek esetén is stabilan, alacsony költségen képes működni.

A FusionR® SFA megoldás elérhető igen kedvező költségek mellett, előre-paraméterezett, kulcsrakész megoldásként illetve egyedi vállalati folyamatokra testreszabott kialakításban. Az alkalmazás rugalmasságát és skálázhatóságát jól jellemzi a kiterjedt referencia kör, mely a néhány fős értékesítő csapattól a sok száz fős képviselői rendszerekig terjed, kereskedelmi-, logisztikai-, termelő- és pénzügyi szolgáltató tevékenységű vállalatok körében.

FusionR<sup>® </sup>SFA – kapcsolja be mobil munkatársait az on-line vállalati folyamatokba! (X) 3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik