Belföld

Tarlós: ítélkeztek a kormányról

Győzött a demokrácia, és a nép politikai ítéletet mondott egy olyan kormány munkájáról, amely mást ígért és tett – értékelte Tarlós István a magas részvételi adatokat és az igenek várható győzelmét. A Fidesz kampányfőnöke szerint amit Gyurcsány most mond, már kevés.

Hallgatva Gyurcsány Ferencet, amit mondott, már kevés; a kormány visszakozását előbb kellet volna bejelentenie – közölte az urnazárás után negyed órával Tarló István, a Fidesz kampányának vezetője.

„Ma azok nyertek, akik a népszavazás oldalára álltak, érezték tudatukkal és lelkükkel az egyszerű igazságokat.” – közölte a kapmányfőnök.

Győzött a demokrácia, és a nép politikai ítéletet mondott egy olyan kormány munkájáról, amely mást ígért és tett. Ítéletet mondtak az eluralkodóvá váló neoliberális szellemiségről is – értékelte az előzetes, az igenek jelentős többségét ígérő népszavazási eredményeket a Fidesz kampányfőnöke.

A voksolás fontos tapasztalatának nevezte tarlós, hogy az előjelek szerint a fővárosban a legerősebb párt a Fidesz lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik