Belföld

Új szereplő a pálinkapiacon (X)

A magyar szeszesital-piac legmeghatározóbb szereplője, a Zwack Unicum Nyrt. három szűrt ágyas Zwack Kosher pálinkával bővíti termékportfolióját.

A magyar pálinkapiac legmeghatározóbb szereplője, a Zwack Unicum Nyrt. új termékcsaláddal bővíti már így is egyedülállóan széles termékportfolióját. 2008 februárjától 3 szűrt ágyas pálinkával gazdagodik a Zwack Kosher pálinkacsalád.

Új szereplő a pálinkapiacon (X) 1

Amitől Kosher a Kosher
A három új változat megtartja azokat az értékeket, amelyek eddig is a magyarországi prémium pálinka piac vezető márkájává tették a Kosher sorozatot. Az egyik ilyen jellemző a gyártási filozófia. A Somogyi József pálinkafőző mester által vezetett egész folyamatot, a gyümölcsszürettől kezdve a Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúrában való érlelésen át a palackozásig tüzetesen ellenőrzik, hogy minden üveg pálinka megfeleljen a szigorú higiéniai és minőségi előírásoknak. A Kosher név erre a tökéletes tisztaságra és állandó minőségre utal.

Ágyas

Új szereplő a pálinkapiacon (X) 2

Friss málna, szilva és csipkebogyó adja a palackonként 3 kilogrammnyi gyümölcsöt tartalmazó új pálinkák lelkét. Az eljárás lényege, hogy a friss gyümölcsök 3 hónapon át a tiszta gyümölcspálinkában áznak, amíg az a gyümölcsre jellemző íz- és illatalkotókat magába szívja. A következő folyamat a szűrés, amelynek eredményeként intenzív színű, egész gyümölcsöt már nem tartalmazó ital kerül a pihentető tartályokba. A több héten át tartó nyugodt pihenés után kerül csak sor a kizárólag 0,5 l-es kiszerelésben kapható pálinkák palackozására.

Minőség mindenek felett
A Zwack Kosher pálinkacsaládot többnyire a Kárpát-medence gyümölcsöskertjének is nevezett kecskeméti termőtájon termesztett különleges, nemes gyümölcsökből készítik. Kizárólag azok a speciális gyümölcsfajták kerülhetnek itt betakarításra és feldolgozásra, amelyek különleges beltartalmi értékekkel, kellő tipikussággal, és egyedi ízvilággal rendelkeznek. A havi 300 óra napsütésnek és az egyedülálló talajadottságoknak köszönhetően a nyári melegben a gyümölcsfákra eső napfény egy része az aranyló homokban elnyelődik, akkumulálódik, majd onnan éjszaka visszaverődik a fára. Ez az egyedülálló adottság biztosítja a folyamatos érést, így lehet a beérett gyümölcs különleges és minőségi. Ahhoz, hogy ezek az egyedi értéket hordozó pálinkák megnyíljanak, élményt nyújtsanak, ajánlott a fogyasztási hőmérséklet betartása, amely ez esetben 20-22°C-ot jelent.

Új szereplő a pálinkapiacon (X) 3

A Kosher pálinkák egyre kedveltebbek, hiszen a több mint 60 éves múltra visszatekintő és a legszigorúbb feltételeknek is megfelelő minőség a legkifinomultabb ízlésű fogyasztó tetszését is elnyeri.

www.zwackpalinka.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik