Belföld

Orbán és Kósa megmérkőzött

Vacsora után a biliárdasztalnál mérkőzött meg Orbán Viktor és Kósa Lajos a pártelnök kampánykörútjának debreceni állomásán. A nyilvánosan zajló versenyt a polgármester nyerte.

A pártelnök és a polgármester mellett a csütörtöki biliárdküzdelembe beszállt Rácz Róbert is, aki a Hajdú-Bihari Megyei Önkormányzat elnöke, egyben Fideszes országgyűlési képviselő, illetve Pósán László és Halász János honatyák. Utóbbi kettő csak szurkolt a „versenyzőknek”. Kósa Lajossal együtt érkezett egy ismert humorista, Hadházi László is.

Kósa jobban érezte a játék ritmusát - KÉPGALÉRIA

Kósa jobban érezte a játék ritmusát – KÉPGALÉRIA

Kósa és Rácz kitűnt a mezőnyből, hiszen remekül ütötték be a golyókat. Látszott, hogy nem először biliárdoznak. Orbán nem igazán érezte a játék ritmusát, illetve a szabályokkal se volt teljesen tisztában. Ezzel együtt helyszíni tudósítónk szerint nem volt ügyetlen játékos. A biliárdversenyt Kósa nyerte: a polgármester itt is bemutatta gyakorlatiasságát.

A biliárdmeccs Közben számos fiatal fotózta a pártelnököt mobiltelefonnal, sokan készítettek vele közös képet, illetve kértek tőle aláírást.

A héten Kósa Lajos egy lapnak adott interjújában azt nyilatkozta, el tud képzelni olyan helyzetet, hogy 2010-ben elvállalná a miniszterelnöki posztot. A nyilatkozat láthatóan nem rontotta meg kettőjük viszonyát. Orbán Viktor minderre úgy reagált, hogy pártján belül több alkalmas személyt is lát a kormányvezetésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik