Belföld

Határtalan kínálat az idei UTAZÁS kiállításon (X)

A megszokottnál korábbi időpontban, február 29. és március 2. között jelentkező UTAZÁS világra szóló kínálattal várja látogatóit a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az idei kínálatban még több program, számos újdonság, úti cél és színes kísérő esemény szerepel.

Az
UTAZÁS
díszvendége Szlovénia lesz, hangsúlyos témája pedig – összhangban a Magyar Turizmus Zrt. Vizek Éve címen meghirdetett kampányával – a hazai vízi világ.
Először kap kiemelt megjelenési lehetőséget úti cél „ígéretes desztinációként”, amely címet a fiatalok, a kalandtúrákat kedvelők körében egyre népszerűbb Vietnám kapta meg.

A külföldi kiállítók és turisztikai lehetőségek ezúttal is az A pavilonban, a belföldi úti célokat kínálók pedig két helyen, a B és D pavilonban fogadják az érdeklődőket.
Az üdülési lehetőségek bőséges kínálata mellett a látogatók az üdülés mindazon kellékét is megtalálják és megvásárolhatják a kiállításon, ami egy utazás során szükséges, legyen az egy kalandtúra vagy kellemes tengerparti nyaralás.

A hagyományoknak megfelelően az UTAZÁS-sal egy időben kínál bemutatkozási lehetőséget a KARÁT kiállítás, amely az ékszerek, órák és drágakövek gyártóinak, illetve forgalmazóinak legnagyobb hagyományokkal rendelkező eseménye hazánkban.


Határtalan kínálat az idei UTAZÁS kiállításon (X) 1


A további programok sorában – a tavalyi nagy sikerre való tekintettel – ezúttal is szerepel a “GULLIVER Üdülési Licitek”. Idén is megrendezésre kerül a Culinary Expo – Gasztro Show, de nagyobb helyre, a C pavilonba költözik, ahol minden eddiginél rangosabb és nemzetközibb gasztronómiai versenyekkel színesített programok várják a látogatókat. A tavalyi nagy sikerű Leader Expo második alkalommal kerül megrendezésre az UTAZÁS kiállítással egyidőben, amely a hazai gazdák főszereplésével és finom háztáji ízekkel jelentkezik.

A kiállítás mindhárom napon 10-től 18 óráig tart nyitva, bejárat a III-as kapun keresztül. A belépőjegy árakról részletes tájékoztatás található a
www.utazas.hungexpo.hu
honlapon, ahová folyamatosan kerülnek majd fel az információk a gazdag programválasztékról is.

A kiállítás megközelíthető az Expo busszal, illetve autóval (parkolás a „V” jelű vendégparkolóban), valamint a MÁV-START Zrt. a Kőbánya-Felső állomáson a vidékről 09.00 óra és 14.00 óra között érkező, valamint a Budapestről 14.00 óra és 19.00 óra között induló InterCity-ket és gyorsvonatokat Kőbánya-Felső állomáson megállítja.
2008. március 1-jén és március 2-án a személyszállító vasúttársaság Budapest-Nyugati pályaudvar – Kőbánya-Teher – Budapest-Nyugati pályaudvar viszonylatban vásári különvonatot indít.

További információk:
www.utazas.hungexpo.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik