Belföld

Európa hazai pálya! – Egyedülálló szállítmányozási megoldások a DHL Express-nél (X)

A nemzetközi szállítmányozó integrátorok közül, Magyarországon kizárólag a DHL Express kínál olyan szállítmányozási lehetőséget, amely lehetővé teszi, hogy az import küldemények célállomása nem csak hazánk, hanem Európa bármely más országa is lehet.

Folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a
DHL Express
közúti hálózata már több mint 100 ezer kilométernyi autópályát ölel fel. A logisztikai szolgáltató Európa 25 országába szállít, 25 ezer járműből álló flottájának igénybevételével.

Nemzetközi közúti import expressz szolgáltatásunkra méltán vagyunk büszkék, ugyanis ügyfeleink számára olyan szállítási megoldást kínálunk, amely teljes biztonságot nyújt, hiszen kiszámítható, előre kalkulálható, és költséghatékony. Fejlesztéseink során mindvégig arra törekedtünk, hogy szolgáltatásainkkal maximálisan segítsük ügyfeleink üzleti vállalkozásait, s támogassuk az üzletmenetet. Hogyan is tudnánk leginkább hozzájárulni partnereink sikeréhez, mint azáltal, hogy olyan szolgáltatást nyújtunk, amely a megbízhatóságon túl átlátható, kontrollálható”- nyilatkozta a vállalat marketing igazgatója, majd hozzátette: „Külön érdemes hangsúlyoznom, hogy üzleti partnereinket szolgáltatásunk igénybevételekor, az előre kiszámítható ár miatt nem éri meglepetés a számla kézhezvételekor, ugyanis nálunk nem létezik rejtett költség. A DHL Europlus szolgáltatásunk egyenlő a megbízható háztól – házig szállítással.” – mondta Csehi Zoltán a vállalat marketing igazgatója.

A pontos tervezés az üzleti sikerek egyik alapja, állítja a légiexpressz piac vezető szolgáltatója. Napra pontos szolgáltatásuk teljes körű közúti szállítmányozási megoldást nyújt. Gyorsan, és pontosan juttatja el a küldeményeket a megadott címekre. Legyen szó akár néhány kilogrammos csomagról vagy nagy súlyú raklapokról, a logisztikai vállalat néhány napon belül kiszállítja Európa szerte, háztól-házig.

A multinacionális vállalat marketing igazgatója szerint számos feltétel szükséges az integrált hálózat megbízható működéséhez. A
DHL Expressz
küldeményei ugyanis végig a vállalat integrált hálózatán belül maradnak, s a logisztikai cég többek között ezáltal tudja garantálni a DHL Europlus Import Express szolgáltatásának magas színvonalát. S hogy mit is jelent az integrált hálózat, s milyen előnyöket biztosít?
Szállítási folyamataink és eszközeink országoktól függetlenül mindenhol azonosak, így biztosítjuk ügyfeleink nyugalmát és kényelmét. A belső, zárt hálózatunk használatával üzleti partnereink optimalizálhatják üzleti tevékenységüket, egyszerűsíthető az adminisztráció, és kiküszöbölhető a már említett rejtett költség. Ügyfeleink egyszerűen intézhetik Magyarországról az Európán belüli szállításaikat. Integrált hálózatunkkal időt nyerhet az, aki minket választ.” – mondta Csehi Zoltán marketingigazgató.


Európa hazai pálya! – Egyedülálló szállítmányozási megoldások a DHL Express-nél (X) 1


A Magyarországról koordinált szállítások előnye mindemellett a hazai pénznem, ezáltal kiküszöbölhető az árfolyamkockázat. A fizetési mód pedig biztonságos, hiszen csupán az áru kézhezvétele után történik a szolgáltatás kifizetése. A DHL Europlus Import Express szolgáltatást kiegészíti a teljes körű internetes nyomon követés, amely által az ügyfelek pontosan végigkövethetik küldeményeik részletes útvonalát, s láthatják a csomagok aktuális helyét.

A DHL Express folyamatosan növekvő hálózata már Bulgáriát, Romániát, Görögországot, Törökországot és Oroszországot, is magában foglalja. Rendszeres napi járatainak köszönhetően küldeményeinket bármely munkanapon feladhatjuk, legyen szó akár egy jól, avagy mindeddig kevésbé ismert országról illetve távol eső területről. Érdemes kiemelni, hogy a DHL Express, tapasztalt vámügynökeinek segítségével, a küldeményeket zökkenőmentesen továbbítja a nem EU országokba is. A vállalat kiegészítő vámügyi szolgáltatásainak széles köre segít optimalizálni szállítási tevékenységét. További információért látogasson el a www.mydhlexpress.hu weboldalra.
Európa hazai pálya! – Egyedülálló szállítmányozási megoldások a DHL Express-nél (X) 2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik