Belföld

Minden háznak szüksége van őrangyalra

Az Allianz Hungária Lakóközösségi biztonsági programja hosszú távú együttműködést kínál a lakóközösségeknek. A programot és szolgáltatásainak körét az Allianz rendszeresen bővíti - erről kérdeztük Hoványi Sándor vezérigazgató-helyettest.

– Milyen újdonságokat kínál idén a Lakóközösségi biztonsági program?

Ezt a programot a társas¬házak és lakásszövetkezetek igényeihez igazítva folyamatosan bővítjük, most például a több pilléren álló biztosítási védelem mellett már banki termékeket is kínálunk ügyfeleinknek, az Allianz Bank jóvoltából. Emellett bevezettük az Allianz DirektMester gyorssegély-szolgáltatásunkat, és megnyitottuk a honlapunkról elérhető információs TÁRLAT-unkat. Szintén újdonság, hogy az idén öt éves lakóközösség-építő pályázatunk, a „Társ a házban” kategóriánkénti támogatási összegét megemeltük, és banki különdíjjal is kedveskedünk a pályázóknak.

– Mit takar az Allianz DirektMester szolgáltatás?

A 2008. február 18-tól elérhető szolgáltatásunk kár esetén, különösen a sürgős beavatkozást igénylő vészhelyzetekben a lehető legrövidebb időn belül kiváló minőségű, szakszerű segítséget nyújt a károk elhárításához és helyreállításához. A szolgáltatást fokozatosan vezetjük be az országban, februártól Budapesten és Pest megyében, júliustól Debrecen, Pécs, Győr, Miskolc és Szeged városokban, 2009 elejétől pedig a többi megyei jogú városban is. A szolgáltatás az év bármely napján – még ünnepnapokon is – 0-tól 24 óráig elérhető a 06-40-421-421-es telefonszámon.


Minden háznak szüksége van őrangyalra 1


– A TÁRLAT, vagyis a Társasházi és Lakásszövetkezeti Tudnivalók elnevezésű weboldal miben nyújt segítséget a látogatóknak?

Internetes lakóközösségi TÁRLAT-unk a www.allianz.hu honlapon érhető el. Hasznos és fontos biztosítási és banki információk mellett a Társasházi szaktanácsadás rovattal is várja az érdeklődőket, amely – bízunk benne – hatékonyan segíti majd a közös képviselők, társasházkezelők munkáját és a lakástulajdonosok tájékozódását is. Rovatunkban az érdeklődők a társasházakra vonatkozó, azok működésével kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik, amelyre szakértőink válaszolnak. A társasházi feladatok ellátásához szükséges nyomtatványminták és útmutatók – egy adatlap kitöltését követően – letölthető és felhasználható formában érhetők el.

– A Lakóközösségi biztonsági program a társasházak és lakásszövetkezetek biztonságán túl egy számukra kiírt pályázattal is támogatja a közösségi kezdeményezéseket.

A „Társ a házban” lakóközösség-építő pályázatunk ötödik éve segíti a társasházakat és lakásszövetkezeteket környezetük szebbé, rendezettebbé, biztonságosabbá alakításában. A kategóriánként 3 millió forintos pályázati díj elnyerésére a pályamunkákat négy – Játszó, Közös, Zöld és Gondoskodó – kategóriában is be lehet nyújtani. A közösségek részéről anyagi önerő nem feltétel. A pályázati kiírásban a kategória-díjakon túl az Allianz Bank különdíja is szerepel, amelyet a bank és a biztosító közös ügyfelei részére hirdettünk meg. A pályázatokat 2008. február 15-től április 30-ig várjuk.



Minden háznak szüksége van őrangyalra 2



Úgy gondolom, hogy programunkban minden lakóközösség-biztosítás után érdeklődő – mind a társasházak ügyeit ellátók, mind a lakók – megtalálják a közösségük számára legelőnyösebb biztosítási és banki megoldásokat. Pályázatunk, információs és gyorssegély szolgáltatásunk pedig hatékonyan segíti a közösség életét. Hiszen minden háznak szüksége van őrangyalra!



További információ:

www.allianz.hu, 06-40-421-421.
Minden háznak szüksége van őrangyalra 3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik