Belföld

Nyerjen egy € 100.000 értékű sportkocsit a bet-at-home.com március 1-én induló tippversenyén!

Nem akar többet buszra szállni? Vezessen inkább egy Porsche-t! Nyerjen márc.1-től már 50 cent téttel a bet-at-home.com izgalmas tippversenyén!

További akciók: 100%-os kezdő bónusz és naponta 50 euró teljesen ingyen minden ügyfélnek. Regisztráljon most!

Szeretne egy vadonatúj exkluzív sportkocsit nyerni? A bet-at-home.com március 1-től indítja a nagy bet-at-home.com tippversenyt! Vegyen részt Ön is benne, hiszen a részvételi feltételek egyszerűek és a győztest egy nem kevesebb, mint 100.000 euró értékű 911-es Porsche-vel ajándékozzuk meg! Összes további információért látogasson el a www.bet-at-home.com oldalra.


Nyerjen egy € 100.000 értékű sportkocsit a bet-at-home.com március 1-én induló tippversenyén! 1



Ki a bet-at-home.com?

1999 decemberében Franz Ömer és Jochen Dickinger a felső-ausztriai Welsben megalapították a
bet-at-home.com nevű céget. E licensszel rendelkező cég kizárólagosan interneten keresztül ajánl sport- és társadalmi fogadásokat és már indulása óta profi megjelenésével és kiváló nyereményszorzóival vonja magára az emberek figyelmét. Ezzel egy igazi sikertörténet vette kezdetét, mivel a frankfurti tőzsdén is bejegyzett cég mára, kereken 8 évvel az üzleti tevékenysége elindítása után, Európa egyik legnépszerűbb online fogadóirodájává vált több mint 70 országból származó 1,1 millió játékossal.


Nyerjen egy € 100.000 értékű sportkocsit a bet-at-home.com március 1-én induló tippversenyén! 2

Ügyfelek a világ összes országából
A bet-at-home.com széles körű termékkínálatot, egy erős, népszerű márkát, valamint rendkívül gyors fejlődést mutat fel. E sikersztori legújabb számai igen figyelemreméltóak: 2006-ban több mint 800.000 regisztrált ügyfél közel 70 országból 334,9 milliós forgalmat hozott a cégnek, a 2008-as üzletévre viszont már 480 milliós forgalom várható.

Játék az élet!
A ló- és agárversenyek, valamint a sportfogadások széleskörű kínálatán kívül főleg a 2005-ben nyitott online kaszinó vált népszerűvé: számos kártyajáték, videópóker, tárcsás nyerőgépek, rulett, valamint hagyományos asztalai kártyajátékok közül lehet választani. Ezeken kívül a különféle játékgépek és tárcsás nyerőgépek is színvonalas szórakozást biztosítanak. 2006 októbere óta a bet-at-home.com ügyfelei a világ legnépszerűbb kártyajátékának elbűvölő világába merülhetnek el, hétféle pókerjátékot játszhatnak és számos pókerversenyen is részt vehetnek a nap 24 órájában. Mostantól pedig ‘A nap nyertese’ akció során napi 50 eurót sorsol ki a bet-at-home.com véletlenszerűen a már regisztrált ügyfelei között.


Nyerjen egy € 100.000 értékű sportkocsit a bet-at-home.com március 1-én induló tippversenyén! 3

A siker többnyelvű
A bet-at-home.com népszerűsége nagyrészt a többszörösen is kitüntetett ügyfélszolgálatának köszönhető, melyre különös figyelmet fektet a cég. A fogadásokat közvetlenül a versenyek befejezése után számolják el, az e-mailben feltett kérdésekre pedig a bet-at-home.com ügyfélszolgálatának hozzáértő munkatársai igyekeznek a legrövidebb időn belül válaszolni. Mivel a cég piaca folyamatosan bővül, ezért az elmúlt években egyre több nyelven vált elérhetővé: jelenleg magyarul, németül, angolul, spanyolul, olaszul, lengyelül, görögül, bolgárul, csehül, oroszul, törökül, horvátul, valamint szerbül tud választ adni a kérdésekre. A bet-at-home.com mindent megtesz azért, hogy ügyfeleinek a legnagyobb biztonságot nyújtson a játék során szakszerű informatikai megoldásokkal

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik