Belföld

Ingyenes FigyelőNet widgetek

A FigyelőNet ingyenesen letölthető, magyar nyelvű widgeteket ajánl olvasóinak: kapja meg a legfrissebb híreket, aktuális időjárást és legérdekesebb FN Tudósító bejegyzéseket közvetlenül számítógépe desktopjára. A widgetek három platformon is elérhetők, a Yahoo! Widgets, Microsoft Windows Vista Sidebar Gadgets és Apple OSX Dashboard felhasználók számára egyaránt. Töltse le most!

3 ingyenes widget: hírek, időjárás és közösségi tartalmak


Az FN hírek widget közvetlenül desktopjára szállítja a legfrissebb FigyelőNet híreket. A widgeten egyszerre 5 hír olvasható, illetve lapozással elérhető az összes hír, közvetlen linkkel a teljes cikkekre. A rovatválasztó segítségével közvetlenül témára is szűrhetjük a híreket.

Ingyenes FigyelőNet widgetek 1

Töltse le most!


Windows Vista


Mac OSX


Yahoo! Widgets (XP, Vista, Mac OSX)

Az FN időjárás widget közvetlenül desktopján mutatja az aktuális időjárást és a következő 4 napi előrejelzést. Minden egyes dátumnál szerepel az idő, a hőmérséklet és egy rövid szöveges előrejelzés.

Ingyenes FigyelőNet widgetek 2


Töltse le most!


Windows Vista


Mac OSX


Yahoo! Widgets (XP, Vista, Mac OSX)

Az FN Tudósító egy népszerű közösségi tartalommegosztó portál, melyre bárki feltölthet cikket, fotót, videót és hangzóanyagot. Ennek napi legnépszerűbb bejegyzéseit tekintheti meg ezzel a widgettel.

Ingyenes FigyelőNet widgetek 3

Töltse le most!


Windows Vista


Mac OSX


Yahoo! Widgets (XP, Vista, Mac OSX)


Részletes információk a telepítéshez

Windows XP SP2 és Windows 2000 SP4 felhasználóknak

A régebbi Windows felhasználóknak először telepíteniük kell az ingyenes Yahoo! Widgets szoftvert (angol nyelvű), melyet a Yahoo! oldalán érhetnek el. Kattintson ide hogy letöltse és installálja most!

Windows Vista felhasználóknak

A Microsoft Windows Vista operációs rendszerének Sidebar alkalmazása bővíthető újabb és újabb Gadget alkalmazásokkal. Az FN widgetjei ezek közé épül be, amennyiben a Vista Sidebar már fut a számítógépen.

Mac OSX 10.3.9 és frissebb verziói felhasználóinak

Az Apple Macintosh OSX operációs rendszerének Dashboard alkalmazása bővíthető újabb és újabb Widget alkalmazásokkal. Az FN widgetjei ezek közé épül be.

Az FN widgeteket gondosan teszteltük és nem tapasztaltunk a tesztek során a számítógépeknél hibás működést. Amennyiben hibás működés, adatvesztés vagy egyéb kár keletkezik az FN widgetek használata során, úgy azokért a Sanoma Budapest zRt. semmilyen felelősséget nem vállal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik