Belföld

Varju lehet az MSZP ügyvezető igazgatója

Varju László, az MSZP frakcióigazgatója lehet a párt ügyvezető igazgatója - erősítették meg az MTI-nek több forrásból a Hírszerző hírportál információját szerdán.

A távirati iroda a múlt héten írt arról, hogy az MSZP-ben hamarosan megkezdi működését egy apparátussal és vezetővel is rendelkező önálló csoport, amely a társadalmi és civil kapcsolatok kezeléséért, erősítéséért felel majd. A csoport közvetlenül az elnökségtől kap feladatokat.

Hírek szerint ennek a csoportnak az élére szánja a pártelnök-miniszterelnök Varju Lászlót, aki egyelőre nem kívánt nyilatkozni. Az MSZP vezetéséből ugyanakkor többen is megjegyezték az MTI-nek, hogy ilyen típusú személyi döntést az elnökség hozhat, a testület azonban erről még nem tárgyalt. Arról viszont tényleg volt szó, hogy szükség van egy emberre, aki a szervezést, hálózatépítést és a civil kapcsolatokat a kezébe veszi – tették hozzá.

Az MTI úgy tudja, a változás nem érinti Butor Klára pártigazgató személyét, az ügyvezető igazgató mellett az ő posztja is megmarad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik