Belföld

Rendezvényre – Max Catering

A Max Catering Kft. évek óta Budapest egyik legnagyobb rendezvényközpontjának catering szolgáltató cége, amely folyamatosan üzemelteti a Sportmax Rendezvénycsarnok vendéglátó egységeit és partnerei megelégedésére a legkülönbözőbb események magas szintű vendéglátásának biztosítója.

Mesterszakácsaik nemzetközi tapasztalataiknak köszönhetően az egészséges életmódhoz igazodva készítik el gasztronómiai különlegességeiket, a kínálatban megtalálhatóak a nemzetközi és a hagyományos magyar konyha specialitásai is, de természetesen meg tudnak felelni a legkülönlegesebb egyedi igényeknek is.

A SPORTMAX Rendezvényközpontban lehetőség van bármilyen sport vagy egyéb esemény lebonyolítására, csarnokának és a hozzá kapcsolódó létesítményeknek köszönhetően akár több ezer fő együttes ellátására is alkalmas, de a kisebb magán vagy céges partyknak is hangulatos és ideális helyszínt tudnak biztosítani különtermeikben.


Rendezvényre – Max Catering 1


Nagykapacitású, a legmodernebb gépekkel felszerelt ipari konyhájuk a legújabb konyhatechnikai eljárások alkalmazását is lehetővé teszi, ezáltal biztos hátteret teremtve egy akár 2000 fős rendezvény, majális vagy egy bál professzionális lebonyolításához.

Az elegáns berendezésű étterem a hozzá tartozó teraszokkal, az egyedi panorámával rendelkező különterem ideális környezet egy hangulatos ebéd vagy vacsora elfogyasztására, baráti összejövetelek megrendezésére.


A Max Catering decemberben különleges ajánlatokkal várja régi és új partnereit, közreműködésük biztosíték egy sikeres év sikeres lezárására.

web: www.maxcatering.hu
e-mail: info@maxcatering.hu
cím: 1112 Budapest, Kánai út 2.
Tel: 877 5599
Mobil: 06-20-519 2237

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik