Belföld

Garantált délelőtti kézbesítés minden EU-országba!

A DHL Express Magyarország, üzleti partnereinek növekvő és sokrétű igényeit kiszolgálva folyamatosan bővíti szolgáltatásait.

A logisztikai vállalat légiexpresszpiacon betöltött vezető szerepének alapvető meghatározója a gyorsaság, rugalmasság, első osztályú megbízhatóság, s az ügyfelek igényeire adott azonnali válasz.
A szállítmányozó vállalat fejlesztéseinek eredményeként immár közel 20 ezer irányítószámra garantálja Európában a déli 12 óra előtti kiszállítást. A DHL Express Magyarország üzleti partnerei jelentős időt spórolhatnak, ezáltal kivételes előnyhöz juthatnak, hiszen a megtakarított idő által több idő jut a gyártásra, illetve napi teendők elintézésére. A logisztikai vállalat piacvezető lefedettséggel rendelkezik a 12 óra előtti kézbesítésben Európában, ennek köszönhetően a szállítmányozó cég több európai városba juttatja el ügyfelei küldeményét déli 12 óráig, mint bármely más szolgáltató. A DHL Express 9:00 és a DHL Express 12:00 szolgáltatásait azon ügyfelei választják örömmel, akik számára a gyorsaság kiemelten fontos!



Garantált délelőtti kézbesítés minden EU-országba! 1




További információk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik