Belföld

HP tintapatronok: minden esetben a legjobb választás

Mindannyian különbözőek vagyunk, ebből adódóan eltérőek a nyomtatási szokásaink is. Miért használna hát ugyanolyan tintapatront az, aki fotókat, az, aki néha napján rövid feljegyzéseket, vagy az, aki rendszeresen 50 oldalas színes tanulmányokat készít? Persze nem egyszerű feladat kiválasztani, hogy a sokféle kellékanyag közül melyik az ideális az adott feladatra.

Legalábbis eddig nem volt egyszerű. A HP nemrégiben megújította kellékanyag portfolióját: amellett, hogy az eltérő nyomtatási igényekhez speciálisan, külön-külön kellékanyagot kínál, minden eddiginél jobb ár/érték arányt nyújt. A vállalat a festékkazetták szélesebb választékát nyújtja, új árazással és új, színkódokkal jelölt csomagolásban, így mindenki megtalálhatja a nyomtatási feladathoz és pénztárcájához is illő kellékanyagot.

Miért vásárolnánk fotóminőségű tintapatront, ha egy fekete-fehér iratot akarunk kinyomtatni?

Ugyanakkor miért használnánk általános célú festékkazettát, amikor fontos, gyönyörű prospektust készítünk?

Miért érné be kevesebbel? Miért fizetne többet?

Mostantól Ön is pillanatok alatt, első ránézésre megtalálja az ideális kellékanyagot, akár az üzletekben, akár egy Internetes áruházban vásárol. Nagyobb, bármely igényt kielégítő választék, kedvező ár, egyszerűbb beszerzés: mi kell még?

A HP három, a csomagoláson és a termékismertetőkben is külön színnel jelölt csoportba szervezte festékkazetta választékát:


HP tintapatronok: minden esetben a legjobb választás 1

Kék: HP Standard Print Cartridges, azaz normál tintapatronok
Normál töltetű festékkazettáival a HP elsősorban a viszonylag ritkán és csak kis mennyiségben nyomtató, elsősorban az alacsony árra koncentráló felhasználóknak kínál ideális megoldást. A speciális HP Vivera tintának köszönhetően garantált a kiváló minőség – pénztárcabarát áron! Az eredeti HP tintapatronok ugyanis már 2.490 forintos ártól elérhetőek.


HP tintapatronok: minden esetben a legjobb választás 2

Zöld: HP Value Print Cartridges, azaz gazdaságos tintapatronok
A HP azoknak a felhasználóknak tervezte gazdaságos tintapatronjait, akik gyakran és nagy mennyiségben nyomtatnak, így a működési költségek folyamatos alacsonyan tartásában és a ritkább kellékanyag cserében érdekeltek. A HP Vivera tintával töltött gazdaságos festékkazettákkal akár 55 százalékos megtakarítás is elérhető.


HP tintapatronok: minden esetben a legjobb választás 3

Piros: HP Specialty Print Cartridges, azaz speciális fotópatronok
A legújabb technológiát képviselő speciális HP patronok növelik a nyomtató teljesítményét, így a lehető legjobb eredményt nyújtják az olyan, az átlagosnál sokkal speciálisabb igények esetén, mint az otthoni, kisirodai fotó- vagy poszter nyomtatás.

A 6 és 8 színű HP fotópatronok például ideálisak a fotónyomtatáshoz, mert szélesebb színtartományt, gazdagabb és valósághűbb bőrszín-árnyalatokat, szép szürke tónusokat és egyenletesen mély feketéket kínálnak.

A HP új termékválasztéka már elérhető a kiskereskedelmi üzletekben és a nagyobb online áruházakban.

További információért látogassa meg a www.hp.hu/legjobbvalasztas oldalt.

HP Vivera tintával töltött HP 363 színes tintapatron ajánlott bruttó fogyasztói ára. A tényleges ár országonként változhat.

Az 55%-os megtakarítás fekete szöveg nyomtatása esetén érhető el a HP ajánlott bruttó fogyasztói ára és az oldal kapacitás adatok összehasonlítása alapján a HP 350 és a HP 350XL tintapatron esetében (az utóbbi külön megvásárolható, nem tartozéka a nyomtatónak). A részletek elérhetőek a hp.com/go/pageyield weboldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik