Belföld

Omlik a Margit híd

A FigyelőNet értesülései szerint miután több betondarab lehullt a Margit hídról, tűzoltók távolították el a további, veszélyesnek ítélt betondarabokat.

Egyik olvasónktól kapott információk szerint hétfőn a kora délutáni órákban a Margit híd budai hídfőjénél több betondarab lehullt az úttestre. A FigyelőNetnek elküldött felvételei arról tanúskodnak, hogy az omlást követően a tűzoltók szedték le a többi, meglazult betondarabot, ugyanis a lehulló törmelék veszélyeztette a gépjárműveket és a légi parádéra összegyűlt emberek testi épségét.

A FigyelőNet megkereste Dobson Tibort, az Országos Katasztrófavédelmi Felügyelőség szóvivőjét, ám ő nem tudott információkkal szolgálni a Margit hídnál történtekről.



Omlik a Margit híd 1

Vészhelyzetben a híd? (fotó: Dombi Csaba) – KÉPGALÉRIA!


Virág Ferenc, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság ügyeletes tisztje lapunk érdeklődésére elmondta: a Red Bull Air Race biztosításán dolgozó egyik fecskendőautójuk személyzete észlelte, hogy a közelben “egy építmény” homlokzatáról esik a vakolat. Az esetleges baleset elkerülése végett kértek egy kosaras kocsit, amely eltávolította a homlokzatról a veszélyes darabokat. A tiszt arról nem tudott információt nyújtani, hogy az épület a Margit híd volt-e.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik