Belföld

Robbanás történt egy Teréz körúti épületben

Robbanás történt Budapesten egy Teréz körúti ötemeletes épület harmadik emeletén – tájékoztatta a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője az MTI-t szerda reggel. A körúton helyreállt a forgalom.

A detonációban ketten sérültek meg és három lakásban keletkezett kár. Időközben újra a megszokott módon járható a Teréz körút érintett szakasza. A BRFK sajtóügyeletese közölte: nem alakult ki nagy dugó a helyszínen, mert a robbanást követően a villamossínekre terelték az autókat.



A Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője, Molnár Péter szerint nem zárható ki, hogy gázrobbanás történt. Hozzátette: a detonáció során több közfal kidőlt, valamint kisebb tűz is keletkezett, amit egy vízsugárral eloltottak a tűzoltók. A szóvivő közölte: egy idős nőt kimentettek a lakásból. A robbanás során az utca és az udvar felé nagy mennyiségű törmelék szóródott ki.





Robbanás történt egy Teréz körúti épületben 1

Nézze meg képgalériánkat!



A lakásban, amelyben a robbanás történt, egy idő nő tartózkodott, ő súlyos égési sérüléseket szenvedett, mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. A szomszédos lakásban ugyancsak egy idős nő volt, ő a detonáció során a törmelékektől sérült meg a fején könnyebben. Mindkét sérültet kórházba szállították.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik