Belföld

Személyre szabott segítség

Az OTP Bank Private Banking szolgáltatása teljes körű pénzügyi szolgáltatást nyújt, számos exkluzív elemmel kiegészítve.












Személyre szabott segítség 1



Személyre szabott segítség 2
Személyre szabott segítség 3

A termékpaletta a magyar piacon egyedülálló lehetőségeket tartalmaz, amelyek az ügyfél igényeinek megfelelően, személyre szabottan kerülnek kialakításra. Ennek keretében személyre szabott vagyonportfóliót állítunk össze, melyet a tanácsadók az ügyféllel való konzultációk alapján folyamatosan karbantartanak, hogy hozamelvárásukhoz és kockázatvállalási hajlandóságukhoz igazodva képes legyen a portfólió a mindenkori pénzügyi céloknak legjobban megfelelő megoldást biztosítani.


A kényelmi szolgáltatásoknak köszönhetően nemcsak biztonságos, gyors ügyintézésre van lehetőség, hanem személyes pénzügyi tanácsadók segítségével ügyfeleink kényelmesen, diszkrét környezetben dönthetnek pénzügyeikről.














Személyre szabott segítség 1



Személyre szabott segítség 2
A gyorsaság nagyszerû, de a pontosság a minden. Xenophon
Személyre szabott segítség 3


Szolgáltatásunk alapvető része, hogy ügyfeleink személyes pénzügyi tanácsadójukon keresztül intézhetik banki ügyeiket.















Személyre szabott segítség 1



Személyre szabott segítség 2
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem le- het megvalósítani, mígnem jön valaki, aki errõl nem tud, és megvalósítja. Einstein
Személyre szabott segítség 3


Ez nemcsak azt jelenti, hogy várakozás és sorban állás nélkül, hanem azt is, hogy a tanácsadója – kívánságra – a bankfiókon kívül is felkeresheti az ügyfelet, például munkahelyén.

Az ügyintézés folyhat természetesen közvetlen telefonszámon, faxon.


Tanácsadóinkat a legjobban képzett és legjobban teljesítő bankszakemberek közül választjuk ki. Munkatársaink folyamatos oktatásban, továbbképzésben részesülnek, ezért biztosak vagyuk abban, hogy ügyfeleink minden esetben a legjobb kiszolgálásban részesülnek.


További információért kattintson ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik