Belföld

Grátisz 500 díjcsomag

A Grátisz 500 díjcsomag elsősorban a T-Com azon üzleti partnerei számára nyújt ideális megoldást, akik rendszeresen használják vezetékes telefonvonalaikat, és szeretnék kézben tartani telefonköltségeiket.


Grátisz 500 díjcsomag 1

Kereshet telefonon is!

Búcsúzkodás és névjegycsere közepette sokszor elhangzik ez a mondat. A jó üzleti viszony nagy részben a személyes kapcsolattartáson múlik. De arra gondolt már, hogy nyereséget képezhet akár maga a telefonbeszélgetés is?

A kapcsolattartás közvetlenebb formája

Az üzleti partnerek egymással fenntartott korrekt és rugalmas viszonyának kulcsa a jó kapcsolattartás. Az interneten az adatok akadály nélkül áramlanak, de a közvetlen viszony, a beszélgetés elektronikus levelezéssel nem pótolható. Ezzel arányosan szaporodnak a cégek kommunikációs költségeinek egyre nagyobb hányadát kitevő telefonszámlák. Ezért olyan megoldásokra van szükség, amelyek úgy könnyítenek ezeken a terheken, hogy a telefonhasználat akár növekedhet is.
A T-Com célja, hogy a nemzetközi T-csoport tagjaként szerzett tapasztalataira támaszkodva, üzleti ügyfelei igényeit messzemenően figyelembe véve alakítsa ki ajánlatait. Ezért hozta létre a rendkívül kedvező Grátisz 500 díjcsomagot.

0 forintos percdíj fix havidíjért

A Grátisz 500 díjcsomag elsősorban a T-Com azon üzleti partnerei számára nyújt ideális megoldást, akik rendszeresen használják vezetékes telefonvonalaikat, és szeretnék kézben tartani telefonköltségeiket. A Grátisz 500 díjcsomaggal nettó 5300 forintos havidíjért vonalanként havi 500 perc erejéig az ország összes vezetékes száma 0 forintos percdíjért hívható, csúcsidőben és csúcsidőn kívül egyaránt. Ráadásul a Grátisz 500 csomaggal a 0 forintos percdíjú vezetékes beszélgetést követően is jelentős összeg takarítható meg, hiszen a helyi hívások mindössze nettó 6,40 forintba, a távolsági beszélgetések pedig nettó 12 forintba kerülnek percenként, 0 forintos kapcsolási díj mellett.
Ha a cég az egy számlához tartozó összes* vonalára megrendeli a Grátisz 500 díjcsomagot, a vonalankénti 500 perc kedvezmény összeadódik, és bármely vonalon lebeszélhető. Ezáltal még többet takaríthatnak meg a vállalkozások, hiszen az sem jelent majd problémát, ha az egyik vonalról többet, egy másikról kevesebbet telefonálnak.

Mérsékelheti mobiltelefonos költségeit is

A T-Commal nemcsak a cég vezetékes telefonszámláját, hanem a céges mobiltelefonok költségeit is csökkentheti. Munkaidőben a vállalkozás partnerei, ügyfelei valószínűleg elérhetők vezetékes telefonon is. Ha a Grátisz 500-zal a mobilszámok helyett a vállalkozás üzletfelei vezetékes számait tárcsázza, havi 8 óra erejéig a hívások díját teljes egészében megtakaríthatja.
Ha a partnerek mégis kizárólag mobiltelefonon érhetők el, a Grátisz 500 díjcsomag mellé igénybe vehető Mobil opcióval – havidíj ellenében – havi 50 perc erejéig 0 forintos percdíjért hívhatja T-Com vonaláról az ország összes mobilszámát.
Egyszerűen belátható, hogy a személyes találkozás után a telefon a leghatékonyabb eszköz a kapcsolattartásra, hiszen mindenkit kereshet vezetékes telefonján – ám mostantól kereshet is a T-com-telefonvonalon!

További információkért kérjük látogasson el honlapunkra!


* Maximum 10 vonalra rendelhető meg a Grátisz 500 díjcsomag.
A Mobil opció 1 éves határozott idejű szerződéssel vehető igénybe. A tájékoztatás nem teljes körű, részletek, szerződéses feltételek, megrendelés a 1435 üzleti ügyfélszolgálaton és a www.t-com.hu honlapon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik