Belföld

Tavaszi nyereményeső a Malév-Citibank hitelkártyával

Aki 2007. május 1. és június 30. között igényel Malév-Citibank hitelkártyát, New York-ba, Toronto-ba vagy Bangkok-ba 2 fő részére oda-vissza útra szóló repülőjegyet, vagy hitelkártyáján 200,000 forintos jóváírást nyerhet.

A részvétel egyik feltétele, hogy a Budapest, XIII. Váci út 35. szám alatti Citibank-fiókban kiállított, pénzzel teli földgömbben elhelyezett összeg nagyságát kell megtippelni. Az összeghez legközelebb tippelő első 5 hitelkártya-igénylő választhat a nyeremények közül.
A kiállított földgömbről közvetített kép, az akció pontos részletei és a feltételek megtekinthetők a www.citibank.hu weboldalon.

A Citibank Zrt., és a Malév Zrt. közös márkajelzésű hitelkártyájával Malév Duna Club Bónusz Pontok gyűjthetők, már nemcsak repülőutakkal, hanem a mindennapi vásárlások során is. A kártya hétköznapi aktív használatával akár egy év alatt összegyűjthető egy bónusz repülőjegy pontmennyisége.
A Bónusz Pontokat a Malév, a oneworld légiszövetség többi tagjának, illetve egyéb partner légitársaságok járatain is lehet gyűjteni és felhasználni.


Tavaszi nyereményeső a Malév-Citibank hitelkártyával 1



A Malév-Citibank hitelkártya Arany és Ezüst változatban igényelhető, a két vállalat a kártyák aktiválását belépési (Arany hitelkárta esetén akár 10 000), használatát havi, évfordulós és külföldi vásárlás után járó extra Bónusz Pontokkal is jutalmazzák. A kialakított rendszer rendkívül gyors pontgyűjtési lehetőségeket kínál, ugyanakkor az összegyűjtött pontok beváltása is egyszerűen és gyorsan történik. A Malév-Citibank Arany hitelkártyához díjmentes utazási biztosítás kapcsolódik, mindkét kártyatípus első éves kártyadíjára 50% kedvezményt ad a Citibank.

Az akció és a hitelkártya további részleteiért kattintson ide!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik