Belföld

Danubius Health Spa Resort szállodák Nyugat-Magyarországon

A Danubius Health Spa Resorts szállodái nemzetközi szinten is egyedülállóak abban, hogy a kezelések alapjául természetes anyagok szolgálnak: a helyi természetes forrás minősített gyógyvize, illetve az ásványi anyagokban gazdag iszap, melyek igazoltan kiemelkedő gyógyhatással bírnak.












Danubius Health Spa Resort szállodák Nyugat-Magyarországon 1


Danubius Health Spa Resort szállodák Nyugat-Magyarországon 2
Danubius Health Spa Resort szállodák Nyugat-Magyarországon 3

A szállodákban belső, illetve külső medence, termálfürdő és szauna áll a vendégek rendelkezésére. A gyógyszolgáltatások mellett széleskörű wellness kezeléseket, sport és szabadidős lehetőséget is kínálnak.
A Danubius Health Spa a következő 6 kulcsfontosságú elemen alapul: a természet kincsei, orvosi szakértelem, gyógykezelések, wellness és relaxáció, fitness és szépség, valamint az egészséges ételek.

DANUBIUS HEALTH SPA RESORT Bük
Ízelítő a szálloda kínálatából: 1000 m2 vízivilág: élményfürdő, uszoda, fedett termálfürdő, kerti uszoda, whirlpool, szauna, római gőzfürdő, masszázsok széles választéka, mint pl. csokoládémasszázs, aromafürdő, vitaminpakolás, aromaterápia lábmasszázzsal, revitalizáló pakolás, létezik a szállodában wellness iszappakolás is, a Thalasso kezelések pedig igazi ínyencségnek számítanak. A „sport all inclusive” olyan szolgáltatásokat foglalja magába, melyeket a vendégek ott tartózkodásuk alatt térítésmentesen vehetnek igénybe: tenisz, squash, bowling, minigolf, petanque, íjászat, Nordic Walking, sportanimáció, aqua jogging, víz alatti gyógytorna, Danubius Premier Fitness Stúdió

DANUBIUS HEALTH SPA RESORT Hévíz
Ízelítő a szálloda kínálatából: uszoda, pezsgőfürdő, fedett termálfürdő két medencével, aromaolajos masszázs, thai masszázs, víz alatti masszázs, szárazkefe-masszázs, wellness nyirokmasszázs, hidromasszázs, szőlőmagolajos masszázs, finn szauna, hőlégkamra, gőzfürdő, aromafürdő, Kleopátra-fürdő, holt-tengeri sófürdő, Danubius Premier Fitness terem. Az ott működő Emporium Szépségszalon nemrég két új szolgáltatást vezetett be, a lávaköves masszázst és a wellness iszapkezelést. Idén júniusban kerül sor egy 200m2-es kerti élményfürdő átadására. Az új élménymedencében a vendégek különleges fürdőélményekkel kényeztethetik magukat, mint pezsgőfürdő, láb-, váll- és víz alatti testmasszázs, masszírozó fúvókák, gejzír és zuhatag. Az élményfürdő mellé a szálloda kertjében egy hagyományos finn rönk szaunaház is épül.













Danubius Health Spa Resort szállodák Nyugat-Magyarországon 1


Danubius Health Spa Resort szállodák Nyugat-Magyarországon 2
Danubius Health Spa Resort szállodák Nyugat-Magyarországon 3


DANUBIUS HEALTH SPA RESORT Aqua
Miután a szálloda termálmedencéjét felújították ebben a szállodában is bevezetésre került a lávaköves masszázs és a wellness iszapkezelés (stresszoldó, bőrfeszesítő). A 2007-es év tervei között a család és gyermekbarát szolgáltatások bevezetése szerepel.

DANUBIUS HEALTH SPA RESORT Sárvár
Nemrég megszépült és megújult a szálloda egészség-wellness központja. A jótékony masszázsokat 8 klimatizált, természetes fénnyel megvilágított kabinban végezik, a népszerű hévízi iszappakolásokra pedig 5 egyéni, zuhannyal ellátott fülkében kerül sor. Nemcsak modern és hangulatos kezelőhelyiségek kialakításával, de új wellness ajánlatok bevezetésével is növelték szolgáltatásaik színvonalát: Tibeti Hymalaja köves masszázs, Lulur joghurtos masszázs, csokoládémasszázs, sómasszázs, holt-tengeri bőrmegújító kezelés cellulitisz ellen, relaxációs pezsgőfürdő fényterápiával. Kültéri gimnasztika terasszal bővült a Danubius Premier Fitness Stúdió.

Tekintse meg aktuális wellness ajánlatainkat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik