Belföld

A színek megtérülnek

A lézertechnológia elterjedésével folyamatosan csökkennek a színes nyomtatás költségei, így egyre több kis- és középvállalkozás engedheti meg magának, hogy korábbi fekete-fehér berendezését színes eszközre cserélje.












A színek megtérülnek 1


A színek megtérülnek 2
A színek megtérülnek 3

A mai nyomtatási költségek mellett ez a váltás már akkor is hamar megtérül, ha a vállalat csupán alkalmanként nyomtat színes dokumentumokat. Ezen irodák számára különösen praktikus választás egy multifunkciós berendezés, mely egy rendszerben egyesíti az alapvető irodai feladatokat.

Árajánlatok, pályázatok, grafikonokkal teli elemzések… sok múlik azon, hogy ezekkel a dokumentumokkal egy vállalat milyen benyomást kelt ügyfeleinél. Egy tender során a pályázónak csupán néhány perc áll rendelkezésére, hogy a lehető legintenzívebb hatást érje el egy nyomtatott dokumentumon keresztül.

Színes, igényes anyagokkal egy cég professzionalizmust kommunikál magáról, s így nagyobb figyelmet kap partnereitől. Az igényes dokumentumok, s ezzel együtt a színes nyomtatás maga a csökkenő költségek miatt ma már nem számít fényűzésnek. Alapvető marketingeszköz, amelynek előnyei számszerűsíthetők, pénzösszegben is kifejezhetők! A színek használata ugyanis fokozza egy dokumentum hatását, mivel a színek megragadják a figyelmet, és segítik a kommunikációt a hangsúlyos információk kiemelésével.

Mindezt figyelembe véve a színes irodai berendezésre váltás költségei hamar megtérülhetnek, ha egy vállalat marketingberuházásként tekint az új színes irodai „munkatárs” érkezésére.

Magyarország vezető lézer multifunkciós szállítója, a Xerox széles irodai portfoliójával minden iroda igényét ki tudja elégíteni. A Xerox WorkCentre 7132 multifunkciós rendszer optimális választás azon kis- és középvállalkozások számára, amelyek havi nyomatmennyisége meghaladja a néhány ezer oldalt.

A berendezés színesben is minden eddiginél kedvezőbb költségek mellett nyomtat, másol, szkennel és faxol, akár A3 méretig.
A kis- és középvállalkozások napi nyomtatási feladatainak legnagyobb része fekete-fehér. A WorkCentre 7132 különlegessége, hogy rendkívül hatékony színkezelése miatt gazdaságos megoldás azon vállalatok számára, amelyek csak alkalomszerűen nyomtatnak színes dokumentumokat.

A berendezés rugalmas konfigurációban kapható, ami lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy saját speciális igényeiknek megfelelően szerezzék be az egységeket, anélkül hogy olyan tulajdonságokért fizetnének, amelyeket nem használnak. Az alapkonfiguráció másoló és nyomtató funkciót tartalmaz.

Ez magában foglalja a kétoldalas dokumentumkezelőt, a kétoldalú nyomtatást, a kézi oldaltálcát, és az 520 lapos főtálcát. A felhasználók ezen kívül több papírtálcát is hozzáadhatnak a berendezéshez, amelyek automatikusan észlelik a papírméretet. A funkciók kiterjeszthetők az e-mailbe, valamint a több hálózati helyre történő szkenneléssel is.

A Xerox WorkCentre 7132 A3-as méretben fekete-fehérben 32 oldalt, színesben 8 oldalt nyomtat percenként, és kiváló minőségű képeket állít elő 1200×600 dpi felbontásban. A rendszer az igényeknek megfelelően automatikusan összetűzi, összehajtja, illetve kilyukasztja a dokumentumokat, s egyaránt támogatja az egyedi felhasználók és a munkacsoportok dokumentumkezelését.
A színes berendezéseken történő fekete-fehér nyomtatás aránya igen magas a mai irodai környezetben.

Ezt figyelembe véve minden vállalatnak jól jöhet, hogy a Xerox aktuális akciója keretében most kevesebbe kerülnek a WorkCentre 7132 rendszerrel nyomtatott fekete-fehér oldalak. A kampány ideje alatt – üzemeltetési szerződés megkötése esetén, az adott havi színes nyomatok mennyisége erejéig – a WorkCentre 7132 berendezéssel készített fekete-fehér nyomatok ingyenesek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik