Belföld

A Kútvölgyibe szállították Navracsicsot

Vírusos fertőzés miatt lett rosszul a Fidesz frakcióvezetője a parlament plenáris ülésén. Navracsics Tibor saját lábán hagyta el a termet, de hordágyon szállították kórházba.

A vizsgálatok megállapították, a Fidesz frakcióvezetőjét vírusos fertőzést támadta meg. A frakcióvezető jobban van, előreláthatólag még ma elhagyja a kórházat. Nem kizárt, hogy már a hét második felében újra munkába állhat – áll a Fidesz frakciójának közleményében.

Navracsics Tibor az MSZP frakcióvezető-helyettesének beszéde alatt rosszul lett és elájult. Szili Katalin ezt követően kétperces szünetet rendelt el és megkérte a teremben tartózkodó fotósokat, hogy ne fotózzanak. A fideszes politikus néhány perc után felállt, orvosok vitték ki a teremből. A szocialista frakció megtapsolta az ellenzéki képviselőt. Pár percre egyébként a Magyar Televízió is megszakította parlamenti közvetítését.


A politikust a Parlament lezárt folyosóján vizsgálta az Országos Mentőszolgálat egyik munkatársa, majd hordágyra fektették a politikust, és a Kútvölgyi kórházba vitték. Navracsics a távirati irodának nyilatkozva elmondta, jobban érzi magát.

Az esetet követően folytatódtak az ülésteremben a napirend előtti felszólalások. A hétfői ülésnapon a holokauszt áldozataira emlékeztek a parlamentben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik