Belföld

158634

A Ferencváros labdarúgócsapata csütörtök este újra élvonalbeli csapattal méri össsze az erejét: a zöld-fehérek a Magyar Kupa negyeddüntőjének első találkozóján a Vasasnak adnak randevút.

A Ferencváros egyszersmind a négy közé jutésért, másfelől a T-Mobile ötvenmilliós támogatásáért veszi fel a küzdelmet a Vasas ellen. A telefonos cég ugyanis jó előre kikötötte, a nevezett összeget csak abban az esetben utalja át a legatyásodott Fradinak, ha a csapat a NB II Keleti csoportjában és a Magyar Kupában is a legjobb lesz. Ami azt illeti: jó úton halad a pénz felé a Ferencváros, hiszen vezeti a bajnokságot és minden esélye meg van arra, hogy túljusson a Vasason.

Az MK-párharcot Gellei Imre személye teszi még pikánsabbá, a szakvezető ugyanis korábban Angyalföldön is dolgozott – sikerrel. “Nagyon nehéz mérkőzés lesz, én már egy egygólos győzelemmel elégedett lennék, és szerint rz meg is lesz” – nyilatkozta Dragóner Attila, az FTC védője, aki eltiltása miatt kihagyja a csütörtöki meccset, és hasonló okok miatt így tesz Tököli Attila is. Bognár Zsolt viszont ott lesz a pályán. A holt időben a Messinához szerződött védő játékengedély híján tavasszal nem szerepelhet az olasz csapatban, ezért a nyárig visszatért a Ferencvároshoz.

A Vasas jelenleg a hatodik helyen áll a Borsodi Ligában, tavasszal egy győzelem mellett egy vereséget és két döntetlent jegyez. Nyilván nem mindegy a számára, hogy egyik legjobbja, Kenesei Krisztián pályára léphet-e az Üllői úton. Az egykori válogatott

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik