Belföld

MyGuide 3120 – a nagyon olcsó GPS-navigáció

Nehéz megtervezni a nyaralás útvonalát? A papírtérképen nincsenek rajta az új autópályák? Melyik határátkelőn, hídon, fizetős útszakaszon át gazdaságosabb és gyorsabb eljutni végcélunkhoz? Nem szeretnénk többet azt a mondatot hallani vezetés közben, hogy „...vagy jobbra kellett volna fordulni mégis?"

Ezek a kérdések biztosan minden alkalommal felmerülnek, amikor ismeretlen utakra indul az autós. Még a legnagyobb rutinnal rendelkezőknek is jól jön ilyenkor a segítség! A korszerű műholdas rendszerek számtalan olyan szolgáltatást nyújtanak, amik papír alapú térképpel elképzelhetetlenek lennének. Kicsit olyan érzés, mintha egy helybéli ismerős segítené az utunkat!

Elég megadni indulás előtt az úticélt és már rögtön láthatjuk, hogy merre, mennyi idő alatt érhetjük el a kijelölt célunkat. A GPS készülék segítségével ráadásul alternatív útvonalakat is készíthetünk. Szeretnénk elkerülni a fizetős autópályákat, vagy éppen érintenénk egy közbenső látnivalót? A készülék villámgyorsan javaslatokat tesz, megadva a szükséges időt és a becsült távolságot.


MyGuide 3120 – a nagyon olcsó GPS-navigáció 1

készülék korlátozott darabszámban, akciós áron megvásárolható a PDAMánia webáruházban 49.900,- Ft áron.



Ha már egyszer úton vagyunk és belefutunk egy útlezárásba vagy forgalmi akadályba, azonnal tudnánk alternatív útvonalat kerestetni. Útközben ráadásul akkor sem kell aggódnunk, ha megéhezünk, vagy fogytán az üzemanyag. A térképbe ugyanis be vannak programozva az utazók számára fontos pontok, mint a benzinkutak, szállodák vagy gyógyszertárak. Csak egy kattintás és máris az útvonaltervbe került a szükséges megálló!

A GPS a megérkezés után is hasznos társ. Gyalogos üzemmódba váltva elektronikus útikönyvként használhatjuk, mindössze ki kell választanunk azokat a nevezetességeket, amiket szeretnénk felkeresni.

Mindent összevetve a műholdas navigációs készülék hatalmas mértékben járul hozzá ahhoz, hogy az utazásunk stresszmentes, sőt szórakoztató legyen!


További részletek a PDAMánia.hu oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik