Belföld

Meneszthetik a kormányszóvivőt

Danks Emesét hamarosan Demcsák Zsuzsa váltja a kormányszóvivői poszton - olvasható az Index.hu internetes hírportálon. Az érintettek nem erősítették meg az értesülést.

A lap azt írja, hogy a Gál J. Zoltán felügyelete alatt álló kommunikációs csapatból – legalábbis a kormányszóvivői posztról – menesztik a tavaly augusztusban kinevezett Dank Emesét, és helyére az MTV Tonik című műsorából, illetve a Tv2 reggeli magazinjából ismert Demcsák Zsuzsát nevezik ki.


A riporter az internetes portál megkeresésére nem kívánta kommentálni a felkérésről szóló híreket. A kormányszóvivői iroda közleménye szerint a kabinet eddig sem foglalkozott és ezután sem foglalkozik személyi találgatásokkal. A közlemény leszögezi: a kormány szóvivője Danks Emese.

A lap információi szerint a kormányszóvivő tevékenységével kevéssé voltak megelégedve a Miniszterelnöki Hivatalba koncentrálódó kommunikációs csapatban, ezért már hosszabb ideje keresték utódját. A kormányszóvivő leváltásáról szóló híreket megerősítette a keddi Magyar Nemzet is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik