Belföld

A váratlan kiadások se okozzanak gondot!

A HVB Hitelautomata Extra stabil és rugalmas pénzügyi hátteret nyújt a vállalkozásoknak.

Minden vállalat különböző, egy közös vonásuk mégis van: kiszámítható bevételekre és tervezhető kiadásokra vágynak. Néha úgy tűnik, csak egy mesebeli, soha ki nem fogyó pénztárca segíthet a váratlan helyzetekben, ma már azonban ennél valóságosabb megoldás is létezik. A HVB Bank Hitelautomata Extra egyszerűen és gyorsan igényelhető vállalati folyószámlahitel, amely folyamatosan alkalmazkodik a kiadásokhoz, törlesztése pedig teljesen rugalmas. A HVB Bank legújabb vállalati hitelkonstrukcióját Bolyán Róbert, a pénzintézet Kis- és Középvállalkozás Üzletágának igazgatója mutatta be.

Milyen helyzetben segíthet egy vállalkozásnak a HVB Bank új hitelkonstrukciója?

A vállalatok számára egy váratlan kiadás, előre meg nem tervezett beruházás valóban komoly problémákat okozhat. Rengeteg különböző élethelyzet adódhat, elromolhat az esztergagép, vagy nagyobb készleteket kell beszerezni a karácsonyi hajrá előtt. A kisebb cégek sokszor nem engedhetik meg maguknak, hogy állandó pénztartalékuk legyen, így számukra nagy segítség az olcsó és egyszerűen igényelhető HVB Hitelautomata Extra, amely rugalmasan felhasználható egyéni és társas vállalkozások bármilyen kiadására.

Milyen feltételek mellett igényelhető a folyószámlahitel?

A hitelkonstrukció kialakítása során arra törekedtünk, hogy az valóban széles kör számára hozzáférhető segítség legyen. A HVB Hitelautomata Extra már 5 millió forint éves nettó árbevételtől igényelhető. A bank sem tárgyi fedezetet, sem üzleti tervet nem kér, elég a vállalkozás többségi tulajdonosának készfizető kezességvállalása az igényléshez.

Hogyan zajlik a hitelfelvétel és a törlesztés?

A hitelügyintézést igyekeztünk a lehető legegyszerűbbé tenni. Ha a vállalat pénzügyi múltja és a hitelfelvételhez szükséges papírjai rendben vannak, rövid időn belül a folyószámláján tudhatja szabadon felhasználható hitelkeretét. A folyószámlahitel futamideje egy év, amely újra és újra meghosszabbítható. A HVB Hitelautomata Extra tehát egy állandóan rendelkezésre álló pénztartalék, amiből a vállalkozások szabadon költhetnek, amikor szükségük van rá. A hitelkeret 500 ezertől 25 millió forintig terjed, a hitel összege az ügyfélminősítés függvényében alakul, akár a vállalkozás előző éves nettó árbevételének 15 százalékát is elérheti.

Hová forduljanak azok a vállalkozók, akik folyószámlahitelt szeretnének?

A HVB Bank kisvállalati üzletkötői a 06-40/50-40-50-es telefonszámon, vagy a HVB Bank országos fiókhálózatában állnak az ügyfelek rendelkezésére. Tovább

Ajánlott videó

Olvasói sztorik