Belföld

Juhász: együttműködésre vagyunk ítélve

Voltunk már rosszabb helyzetben, de a fővárosban és néhány fontos városban ott vagyunk – mondta a FigyelőNetnek adott interjújában Juhász Ferenc. Az MSZP alelnöke szerint lesznek levonandó tanulságok, de a jövőre nézve az a fontos, hogy együtt kell működniük az ellenzéki polgármesterekkel.

Számítottunk rá, hogy a népszerűtlen intézkedések miatt nem tudjuk hozni a négy évvel ezelőtti eredményt – mondta lapunknak Juhász Ferenc. Négy éve ugyanis a szociális kiigazító csomagnak szólt váratlanul nagy sikerünk, tette hozzá a politikus, aki szerint a párt volt már rosszabb helyzetben is, és az eredmények dacára is kapott bíztatást.

Juhász Ferenc erősen kritizálta Orbán Viktort, aki győztesnek kiáltja ki magát, és továbbra is becsapja az embereket. Nem mondja meg nekik ugyanis azt, hogy nincs más út, és, hogy az ő, vagy egy bizonyos szakértői kormány sem tudna mást csinálni, mint a megszorítások politikáját végigvinni. Orbán Viktor hatalomszeretete még most is fontosabb, mint az ország érdeke, hangsúlyozta Juhász Ferenc.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik