Belföld

Önálló listát állít az SZDSZ Szegeden

A szegedi liberális jelöltek már összegyűjtötték a szükséges ajánlószelvényeket, az SZDSZ ugyanis önálló listát állít - közölte a liberális párt városi elnöke hétfőn.

Az SZDSZ sikeres koalícióban dolgozott együtt Szegeden az MSZP-vel az elmúlt négy évben, ezzel együtt a liberális párt számára elvi szempontból is fontos, hogy önálló listát állítson az önkormányzati választáson is – mondta sajtótájékoztatóján Nagy Sándor, aki 2002-től városfejlesztési alpolgármesterként vesz részt a település irányításában.

A huszonöt szegedi egyéni választókerületből hatban önálló jelöltet állít az SZDSZ, hat körzetben az MSZP-vel közösen indul, tizenháromban pedig a szocialista párt jelöltjét támogatja – tudatta a politikus. Hozzátette: a liberális párt fontosnak tartja a következő ciklusban a fejlesztésre fókuszáló önkormányzati munka folytatását. Ahhoz, hogy a szegedi gazdaság beinduljon, és új munkahelyeket tudjunk teremteni, a megkezdett infrastrukturális beruházások folytatására van szükség – mondta Nagy Sándor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik