Belföld

Visa Ételkártya elsőként a Volksbanktól

A Magyarországon elsőként júniustól kibocsátott hidegételutalványok helyettesítésére szolgáló korszerű plasztikkártya számos előnyt kínál mind a cégek, mind pedig az alkalmazottak számára.

Az eddigi, papír alapú étkezési utalványokkal való vásárlással ellentétben a kártya használatával megszűnik a „kényszervásárlás”: az Ételkártya használatakor a kártyabirtokos forintra annyit fizet, mint a vásárlás összege, vagyis megszűnik az a korábbi gyakorlat, miszerint az elfogadóhelyek készpénzt nem adnak vissza a le nem vásárolt utalvány értékéből.

„Régóta szerettünk volna a vállalatok és az alkalmazottak számára is egy egységesen előnyös koncepciót kidolgozni az elavult, papír
alapú utalványok helyettesítésére. Hiszünk abban, hogy a Visa Ételkártya révén sikerült célunkat elérnünk, és minél több vállalat fogja felismerni a termékben rejlő üzleti előnyöket. Nem csak az adminisztrációs ráfordítások (idő, pénz) csökkenek a kártya használatával, de az alkalmazottaiknak is egy kényelmes, gyorsabb és biztonságosabb megoldást kínálhatnak juttatásuk igénybevételére” – mondta Skonda Mária, a Volksbank vezérigazgatóhelyettese.


Visa Ételkártya elsőként a Volksbanktól 1


A 3 évig érvényes kártya mögött egyéni számlás nyilvántartás áll, a munkáltató átutalásának jóváírása után azonnal levásárolható a kártyán lévő összeg. Az utalványokkal ellentétben, a számlára helyezett összeg nem jár le az év végén, az ide utalt, de fel nem használt összegek halmozódhatnak.

A Volksbank által kibocsátott legújabb VISA termék megfelel az adókedvezményes juttatás jogszabályi kritériumainak, de fontos tudni, hogy csak vásárlásra használható fel, készpénz felvételére
pedig nem. Ezt a kártyát csak az előre meghatározott
kereskedelmi egységekben fogadják el tehát „tiltott” terméket, szolgáltatást nem lehet ezekkel igénybe venni).

A kártya kizárólag belföldön, de ugyanúgy használható, mint bármely más bankkártya, elvesztése esetén letiltható, pótolható, s emiatt a rajta lévő összeg sem veszik el. A havi juttatás jóváírásakor a bank SMS-ben és havi számlakivonatban értesíti az ügyfelet, továbbá az ügyfelek – egyéni igény szerint – telefonon keresztül tájékozódhatnak az egyenlegről. Az Ételkártya birtokosa egy korszerű bankkártyát használhat, amely felváltja a papír alapú étkezési utalványokat, ráadásul a használat során nem terhelik plusz költségek (pl. tranzakciós díj), és a könnyebb kezelés érdekében nincs PIN kód, ugyanakkor a visszaélések lehetősége gyakorlatilag kizárt.

A kártya kizárólagos forgalmazója a Pannon Ticket Kft.
(Honlap: www.pannontikett.hu, e-mail: info@pannontikett.hu)


Visa Ételkártya elsőként a Volksbanktól 2

www.volksbank.hu
Volksbank-Line: 06-40-41-42-43

Ajánlott videó

Olvasói sztorik