Belföld

Adj vért és ments meg 3 életet!

A Magyar Vöröskereszt
2006-tól
SMS-ben is értesíti a segítőkész véradókat

Az idén 125 éves Magyar Vöröskereszt eddig telefonon, levélben, plakáton és szórólapon értesítette a regisztrált véradókat.

Mobilkommunikációnak k

A Magyar Vöröskereszt hivatalos mobilkommunikációs partnere a Pallas Technologies által kifejlesztett rendszer egy interneten keresztül is elérhető felület. Az adott SMS-üzenetet a Vöröskereszt írja meg és egy klikkeléssel a kívánt adatbázisra kiküldi. Több ezer SMS elküldése mindössze pár pillanatig tart.

A rendszer használatával a Vöröskereszt szervezői gyorsabban érhetik el az önkéntes véradókat, költséget, időt takarítanak meg, a véradóknak pedig lehetősége van az üzenetre válaszolni, mellyel a szervezők munkáját könnyebbé teszik. Az sem elhanyagolható szempont, hogy sokkal egyszerűbb egy gombnyomással kiküldeni akár több ezer üzenetet, mint több száz vagy ezer embert felhívni.

Ha Ön már véradó, vagy az szeretne lenni, akkor csak annyit kell tennie, hogy hívja a 06/30/587-8300-ás telefonszámot és regisztrál a szolgáltatásra!

A rendszert a Pallas Technologies fejlesztette és működteteti. A cég tevékenységéről további adatok a www.pallastechnologies.hu oldalon találhatóak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik