Belföld

Nagy változások a Linea Direct Marketing Kft-nél

A Linea Direct Marketing Kft. stratégiai és operatív tevékenységét egyesítette a Studio Moderna-val, a közép- és kelet európai térség vezető elektronikai kiskereskedő cégével.

Read this article in English

Ennek következtében közép- és kelet európai országban, ahol Studio Moderna működik, átvette a direkt marketing tevékenységeket ( a call center és teljes körű direkt marketing szolgáltatásokat). A cég új elnevezése a régióban “Linea Directa Communications”.

A közép- és kelet európai térségben rejlő lehetőségek fejlesztésére Paul Stolk, a Linea Direct Marketing Kft. alapítója és társtulajdonosa új beosztásba került, mint a Linea Directa Communications nemzetközi tevékenységének Marketing és Értékesítési Elnökhelyettese.

„A Studio Moderna helyi piaci ismeretekkel és tapasztalattal, hatékony logisztikai szervezettel és fogyasztói adatbázissal rendelkezik. Ez az együttműködés végtelen lehetőségeket biztosít az országok közötti szolgáltatásaink kiterjesztésére, valamint segít abban, hogy egy vezető, teljes körű direkt marketing szolgáltatóvá váljunk a térségben.” – mondta Paul Stolk.


Nagy változások a Linea Direct Marketing Kft-nél 1

Anko Reijnders

A magyarországi tevékenységet a cég ügyvezető igazgatójaként Anko Reijnders vette át. Reijnders: Az általam irányított csapatnak óriási tapasztalata van a telemarketing és adatbázis menedzsment területén. Nagy kihívást jelent számomra a kommunikációs szolgáltatásokhoz kapcsolódó új adatbázisok fejlesztése. Bízom benne, hogy jelentős növekedést fogunk felmutatni, és nemsokára a magyarországi piac kulcsszereplőjévé válunk.

Website: www.lineadirectacom.eu





Ajánlott videó

Olvasói sztorik