Belföld

Gyurcsány már a Köztársaság téren

Az MSZP székházánál oldottabb a hangulat, mint két hete, de az üdvrivalgások, tapsok nem maradtak el most sem. A miniszterelnök nyugodt.

Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök hat óra tizenöt perckor érkezett autójával a Magyar Szocialista Párt Köztársaság téri székháza elé.

Elmondta, hogy nyugodt, és noha nem tudja, a második fordulón meg nem jelentek kire szavaztak volna, de az eredményeket feltehetőleg nem befolyásolták volna, ezután felsietett a pártház második emeltére, ahova a sajtó munkatársai nem követhették.

Ők az első emeltet szállták meg, és az épület előtti teret. A két héttel ezelőtti sörsátrak ismét állnak, talán az enyhe estének, az első forduló eredményeinek, és a közvélemény-kutatók adatainak köszönhetően oldottabb a hangulat a két héttel ezelőttihez képest.

A koalíció számára kedvező eredményekről óriás kivetítőn értesülhetett a mintegy ötszáz-ezer fős tömeg a székház előtt, az üdvrivalgások, tapsok nem maradtak el. A Magyar Szocialista Párt vezető politikusai közül több is a szabad levegőn tartózkodott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik