Belföld

Ujhelyi: Orbánt és Kövért támogatja, aki otthon marad

Aki vasárnap a választás második fordulóján otthon marad, az Orbán Viktornak és Kövér Lászlónak ad támogatást - jelentette ki Ujhelyi István, az MSZP alelnöke Sopronban.

„Az ő érdeküket szolgálja, hogy a nyugodt, építkező Magyarországra szavazók távol maradjanak” – vélekedett. A szocialista politikus közölte: a hírek szerint Orbán Viktor és Kövér László új lendülettel folytatják „gátlástalan és agresszív kampányukat”. Ujhelyi István rámutatott: a vasárnapi választási forduló tétje, hogy stabil, biztonságos kormánytöbbség segítheti-e Gyurcsány Ferenc kormányának munkáját és teremtheti-e meg a nyugodt politikai hétköznapokat.

„A Fidesz kampánygépezete tisztátlan eszközökkel, program és miniszterelnök-jelölt nélkül akar vasárnap bizalmat kérni” a választóktól – mondta. Az MSZP alelnöke kijelentette: bízik abban, hogy a jelenlegi kormány munkájának folytatásához Sopronban is megkapják a választók szavazatait. Véleménye szerint nagy esély van arra, hogy Sopronnak egyéni MSZP-s parlamenti képviselője legyen, és végre a baloldal képviselhesse a város ügyeit a törvényhozásban. Az MSZP győzött az első választási fordulóban és győzni fog a másodikban – mondta végül Ujhelyi István.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik