Belföld

Csurka ismét a zsidókat vádolja

Csurka István szerint "a nemzetközi zsidóság parancsa" a MIÉP kiszorítása a Fidesz számára. A MIÉP elnöke, a MIÉP-Jobbik, A Harmadik Út társelnöke csütörtökön szólalt fel Budapesten, az országos listát állított szövetség kampányzáró nagygyűlésén a XII. kerületi Művelődési Központban.

Csurka szerint az MSZP – “a magát szociáldemokratának nevező liberálbolsi csapat” – okosabban politizál, mert megalázkodik az SZDSZ előtt, ha kell, a hátára emeli és úgy viszi be a parlamentbe, elfelejtve, hogy mekkorát rúgott belé az a párt, amikor az Országgyűlés köztársasági elnököt választott. A “nemzetközi zsidóság parancsáról” kifejtett véleményét Csurka István kiegészítette azzal a megjegyzéssel, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Izraelből hazatérve a Likudot nevezte a Fidesz testvérpártjának, ami után ők már amúgy sem akarnának testvérpárt lenni. Szerinte a MIÉP-ellenesség oka a Fidesz részéről a kemény nemzeti mag felszámolásának, szavazói megszerzésének a szándéka.

Az MSZP dolga – mondta Csurka István – az, hogy kordában tartsa a proletárokat, a szerencsétlen sorsú, többnyire idős embereket, akik mindig irtóztak az önállóságtól. A pártelnök hozzátette: a Fidesznek pedig a nemzeti középosztályt, valamint a gondolkodókat, a kezdeményező embereket kell kordában tartania, hogy ne foghassanak kezet a proletárokkal, és a nemzet mindkét része birkaként tűrje a globalizáció, New York és Tel-Aviv hatalmasainak parancsait, hogy adja át főleg földjét, életterét a betelepülőknek.

Nagy Ervin, a Jobbik Magyarországért Mozgalom választmányi elnöke, A Harmadik út XII. kerületi országgyűlési képviselőjelöltje biztosnak nevezte bejutásukat az Országgyűlésbe. Szerinte a közvélemény-kutatásoknál meggyőzőbb a szentendrei időközi polgármester-választás, ahol a Fidesz győzött, és A Harmadik Út 5 százalék felett teljesített. Úgy vélekedett, hogy a kormány leváltása április 9-én a MIÉP-Jobbik nélkül nem megy. A Jobbik politikusa kifejtette, hogy keresztény, nemzeti alapon kell átszervezni az oktatáspolitikát, ezen belül iskolai gyásznappá kell nyilvánítani Trianon évfordulóját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik