Belföld

A kormánypártok befejezik esztergomi kampányukat

Az árvíz miatt az MSZP és az SZDSZ befejezi a kampányt Komárom-Esztergom megyében – jelentette be a szocialista párt megyei elnöke.

„Az Új Magyarország programot bemutató kamion megjelenésének kivételével minden erre a hétre tervezett eseményünket lemondjuk, Horn Gyula dorogi fórumával befejezi a kampányt az MSZP megyei szervezete” – tette hozzá Lukács Zoltán. Elmondta, összesen 25 eseményt mondanak le, és az MSZP a tervezett kampányzáró költségeit is az árvízi védekezésre fordítja.

A politikus kérte az MSZP aktivistáit és szimpatizánsait, hogy pénzadományokkal vagy közvetlen munkával járuljanak hozzá a védekezéshez. Az elnök arra kérte a megye politikai pártjait: „kampány-üzemmódból váltsanak árvízi üzemmódra… most nem kopogtató hadseregekre van szükség, hanem összefogásra az utóbbi száz év legnagyobb árvízének leküzdésére”. Elmondta, hogy az MSZP aktivistái már dolgoznak Táton és Dunaalmáson.

Az SZDSZ egyetért a felhívás tartalmával: Heller Ágnes esztergomi fórumával befejezi a kampányt, és felszólítja aktivistáit, szimpatizánsait, hogy vegyenek részt az árvízi védekezésben – közölte a liberális párt megyei választmánya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik