Belföld

Kósa elnézést kért Gyurcsánytól és feleségétől

Elnézést kért a miniszterelnöktől és feleségétől Kósa Lajos, Debrecen polgármestere kedden a Magyar Televízió Nap-Kelte című műsorában kettejük magánéletét sértő, korábbi kijelentése miatt.

Amellett, hogy megkövette Gyurcsány Ferencet és feleségét, és kijelentette, nem akarta őket megbántani, fenntartja azt a mondatát, hogy nem helyes, ha a miniszterelnök azt mondja, hogy az öregecskedő feleségeket fiatalabbra kell cserélni.

A Demokrata című lap legutóbbi számában Kósa Lajos azt nyilatkozta, hogy Magyarország jelenleg hivatalban lévő miniszterelnöke nem tartja többre a feleségét, mint mondjuk egy hűtőszekrényt. Amit, ha nagyon megkopott, javíthatatlanul elromlott, akkor az ember valóban le szokott cserélni. „Nem tudom, mit szólna Gyurcsány Ferenc ahhoz, hogyha egy nap, megfáradtan hazatérve a villájába, szemtől szembe találná magát azzal a helyzettel, amint a kigyúrt testű fiatal kertészlegény tölti az időt Dobrev Klárával, és az asszony csak annyit mondana, hogy megöregecskedtél, Feri”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik