Belföld

Fidesz: Gyurcsány lenyúlta a fejlesztési tervet

Végleg bebizonyosodott, hogy az MSZP és Gyurcsány Ferenc „lenyúlta" és sajátjaként használja a Nemzeti Fejlesztési Tervet, amelyet a nemzet szellemi erői, szakértők, parlamenti pártok, köztisztviselők adtak össze – mondta a Fidesz szóvivője szerdán Budapesten.

A közpénzből készült fejlesztési terv és a szocialista párt programja egyaránt az „Új Magyarország” címet viseli – hangsúlyozta Selmeczi Gabriella újságíróknak, az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő (ÁPV) Rt. székháza előtt. A Fidesz szerint a közös címből is lehet látni, hogy a szocialisták és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök nem volt képes saját programot készíteni.

Selmeczi hozzáfűzte: a Fidesz több mint hárommillió magyar állampolgár részvételével, közbenjárásával és támogatásával készítette el a maga választási és kormányzati programját. A szóvivő szerint az a korrekt és a normális, ha Gyurcsány Ferenc ugyanezt teszi.

Selmeczi Gabriella elmondta: a II. Nemzeti Fejlesztési Tervről Baráth Etele európai ügyekért felelős tárca nélküli miniszter által összehívott szerdai négypárti egyeztetésen a Fidesz próbálta tisztázni, hogy az MSZP vagy a fejlesztési terv programját kell megvitatni, de erre nem kaptak egyértelmű választ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik