Belföld

Megújult a keszhazinfo.hu

Februártól teljesen megújulva, a mai kornak megfelelő design-t készítve jelentkezik a keszhazinfo.hu, a készház-információs hírportál.

Aki minőségi könnyűszerkezetes házat, illetve készházat szeretne építeni, az nincs könnyű helyzetben. Rengeteg a hirdetés, a céges weboldal, ám a legtöbb érdeklődő nem tudja, melyik cég épít, forgalmaz minőségi házat. A keszhazinfo.hu ezen próbál segíteni.
Kevés folyamatosan frissülő készház-információs portál van ma hazánkban.
A sajtó munkatársai sajnos főként csak a kontárok rossz hírét keltő építkezésekről írnak. Ezen változtat a keszhazinfo.hu, amely kimondottan a MINŐSÉGI, kiemelten a Nyugat-európai gyártókat részesíti előnyben.
A hazai és Nyugat-európai minőségi készház-építéssel, forgalmazással kapcsolatos információkat itt egy helyen találja az érdeklődő, leendő ügyfél, illetve a szakma. A www.keszhazinfo.hu szerkesztősége kiemelt hangsúlyt fektet a folyamatosan frissülő információközlésre, melyben természetesen helyet kapnak minőségi gyártók, a cégek fejlesztései. Természetesen az építőipar, illetve a hitelekkel kapcsolatos hírek épp úgy megtalálhatóak majd, mint a lakberendezéssel kapcsolatos információk.

– A keszhazinfo.hu azoknak is segítséget nyújt, akik telket szeretnének venni, vagy éppen egy minőségi készházat szeretnének eladni, ugyanis ez utóbbinak szinte semmilyen fóruma nincs – hangsúlyozta Mihalovics Réka, a www.keszhazinfo.hu felelős szerkesztője, majd hozzátette: célunk, hogy az olvasókat ne csak hozzásegítsük egy-egy cég, termék megismertetéséhez, hanem a készházak propagálása mellett az olvasókat az építkezés után is visszacsábítsuk egy-egy fontos információval, könnyed magazinos témával, hiszen idővel lehet, hogy egy újabb építkezésbe kezd. Ehhez pedig ismét jó kiindulópont a keszhazinfo.hu. Mert tudjuk: aki egyszer épített minőségi készházat, az 90%-ban legközelebb is azt épít; illetve rokonainak, barátainak ajánlja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik